Η Colombiana είναι ρούμι από τον τόπο σου

Ανακατεύεις καλό ρούμι από τη Λατινική Αμερική, αυθεντικό ελληνικό μέλι και επιλεγμένα μπαχαρικά Μεσογείου. Τι βγαίνει; Το Colombiana Rum 'n' Honey, ένα ποτό γλυκόπιοτο, ιδιαίτερο αλλά και «φιλικό» χάρη στους μόλις 17% αλκοολικούς βαθμούς του, με σήμα κατατεθέν το χαρακτηριστικό μικρό γυάλινο φλασκί και έμβλημά του την άγρια Μέλισσα - Πειρατή.


Πίνεται κατευθείαν, παγωμένη, από το μπουκάλι ή σε old- fashioned ποτήρι με πάγο και μία φλοίδα lime ή πορτοκάλι, ενώ για τις κρύες νύχτες συστήνεται καυτή, με stick κανέλας και μια φέτα πορτοκάλι.

H Colombiana Rum 'n' Honey κλείνεται αποκλειστικά στο χαρακτηριστικό γυάλινο φλασκί των 100 ml.

Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ήδη, το Colombiana Rum είναι το μοναδικό ρούμι στον κόσμο που το μείγμα της περιλαμβάνει «δικά μας» προϊόντα. Οι Έλληνες δημιουργοί του, επιβεβαιωμένοι γνώστες και λάτρεις του εξωτικού ποτού το έψαξαν, ταξίδεψαν, ανακάτεψαν, πειραματίστηκαν και έφεραν στο ποτήρι μας αρχικά το Colombiana Rum 'n' Honey και λίγο αργότερα τη σκούρα εκδοχή της Colombiana, το Colombiana Negra, ένα ιδιαίτερο μαύρο spiced rum με mediterranean twist, που εμπεριέχει ελληνικό μέλι, δαμάσκηνο, σύκο, εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και μπαχαρικά της Μεσογείου.

Το Colombiana Negra αποτελεί εξαιρετική βάση όχι μόνο για τα κλασικά cocktails με ρούμι, αλλά τόσο για τα επίκαιρα low- abv cocktails όσο και για τα δροσιστικά long drinks, τα οποία αποτελούν τις δύο τελευταίες τάσεις στο mixology. Ο λόγος; οι χαμηλοί αλκοολικοί βαθμοί του (27% όταν το σύνηθες ABV του συγκεκριμένου ποτού είναι πάνω από 37,5%) που όπως αποδείχθηκε το έφεραν πολύ μπροστά από την εποχή του.

H «προφητική» Colombiana Negra...
Στην απλή του εκδοχή πίνεται σε ποτήρι old- fashioned με μία φλοίδα πορτοκάλι, αλλά και ως παγωμένο σφηνάκι. Εμφιαλώνεται σε μεγάλο μπουκάλι των 700 ml και έχει για σύμβολό τού την πιο ατίθαση, αισθησιακή Μέλισσα, την αυθεντική Colombiana Negra, η οποία όπως μια μοιραία γυναίκα είναι ικανή να σε παρασύρει σε πράγματα που ούτε εσύ ο ίδιος δεν πιστεύεις ότι θα έκανες...

Με μότο της το εύστοχο «Legally Imported, Equally Good», η Colombiana σε περιμένει να την απολαύσεις και στις δύο εκδοχές της στο αγαπημένο σου μπαρ, αλλά και στο σπίτι, αφού επισκεφτείς πρώτα μια από τις επιλεγμένες κάβες που την διαθέτουν ανά την Ελλάδα.
Αναζήτησέ τή μέσα από το δίκτυο διανομής της Granikal, το website colombiana.gr και τη σελίδα της Colombiana στο Facebook...





Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget