Επτά ρούχα που θα φορεθούν τώρα που ανοίγει ο καιρός



Για την άνοιξη και το καλοκαίρι αυτής της χρονιάς όλα είναι προδιαγεγραμμένα όσον αφορά στο τι θα φορεθεί. Όπως πάντα έτσι και φέτος, οι μεγαλύτεροι οίκοι του casual ντυσίματος -οι οποίοι ακόμα κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ποτέ είναι εκείνοι που επηρεάζουν τον τρόπο που ντύνεσαι, αφού όλες οι εταιρείες ρούχων από αυτούς αντλούν σχέδια και στυλ - αποφάνθηκαν στις πρόσφατες εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο.

Γκρίζα Ζώνη

Οι καλοκαιρινές κολεξιόν είθισται να είναι κάπως πιο φωτεινές με χρωματάκια έντονα και χαρούμενα. Φέτος, ωστόσο, αρκετές εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Missoni και η Paul Smith θέλουν την παλέτα κάπως υποτονική με το γκρι να παίζει δυνατά και σε άφθονες υποχρώσεις. Αν, λοιπόν, είσαι από εκείνους που έχουν γκριζάρει ήδη την ντουλάπα τους, μάλλον προνόησες αρκετά.

Πράσινη Ενέργεια



Το πράσινο είναι το νέο μπλε. Σταθερά ανερχόμενο, εκπληκτικά αναβαθμισμένο στους τόνους του, ενδείκνυται ως χρώμα για όλα τα ρούχα και υποστηρίζει κάθε στυλ. Και για κοστούμι είναι εξαιρετικό. Η Burberry, η Hermes και η Canali έχουν ήδη πρασινίσει τις συλλογές τους.

Χαλαρά όπως baggy



Τα baggy παντελόνια (αυτά τα φαρδουλά, τα ανεφάρμοστα που κάποιοι λένε «βράκες») έχουν κερδίσει έδαφος εδώ και καιρό, ξεκινώντας από τη βιομηχανία των τζην και της αθλητικής φόρμας. Τώρα εξαπλώνονται και σε πιο επίσημα «χωράφια», συγκεκριμένα, στα υφασμάτινα παντελόνια, διεκδικώντας χώρο από τα chinos. Ναι, τα παντελόνια «πυτζαμοποιούνται» και με τις ευλογίες του Giorgio Armani.

Η αποδόμηση των τζην



Καλά νέα για όσους ξεσπάνε πάνω στο τζην τους φέρνει η επόμενη σεζόν, μιας και το πιο διαχρονικό παντελόνι σύμφωνα με brands όπως Calvin Klein και Philipp Plein θα φορεθούν κατασκισμένα, μπαλωμένα, γδαρμένα, ξεθωριασμένα και γενικώς κατακρεουργημένα.

Το καπελάκι σου



Τα baseball caps θα ζήσουν μεγάλες στιγμές όταν ο ήλιος θα λάμψει και επισήμως φέτος. Ξέχνα εκείνα τα καπέλα που φόραγαν τα boybands στα '90s, εδώ μιλάμε για κομμάτια φτιαγμένα από δέρμα όπως σουέντ, λανσαρισμένα από οίκους όπως οι Salvatore Ferragamo, Versace και Balmain.

Jackets και σακάκια του '70


Κάνουμε ότι δε βλέπουμε τη μανία που τελευταίως έπιασε πολλούς σχεδιαστές να ανεβάζουν στις πασαρέλες μοντέλα με διαφανή αδιάβροχα και εστιάζουμε στα απλά σουέντ μπουφανάκια και τα casual σακάκια χωρίς κουμπιά που έρχονται με ορμή από τα 70's.

 

Το backpack που πάει παντού

 



Δεν εννοούμε τα βουνά, τα λαγκάδια και τις παραλίες, αλλά πιο corporate και απαιτητικά περιβάλλοντα, όπως η πολυεθνική και το Ευρωκοινοβούλιο (;). Η τσάντα πλάτης αναβαθμίζεται πιο πολύ κι απ' το πολύ, χάρη στην Hermes και τη Louis Vuitton, οι οποίες ασχολήθηκαν μαζί της και πλέον είναι και για αλώνι και για σαλόνι.




Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget