Πώς θα κάνεις καλύτερη την πιο αγαπημένη στάση στο σεξ

Δεν είναι τυχαίο που το περίφημο doggy style είναι -πιθανότατα- η πιο αγαπημένη από τις... αγαπημένες στάσεις στο σεξ. Όμως ακόμη και αν δείχνει απλή στη «μάθηση», δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξελιχθεί.Τα παρακάτω tips που δίνουν οι σεξολόγοι έχουν μόνο μία αποστολή: να κάνουν την στάση ακόμα πιο ικανοποιητική και εσένα ακόμα καλύτερο στα μάτια της.

Μην ξεχνάς τα βασικά

Ο λόγος που αυτή η στάση είναι τόσο αγαπητή από την πλειοψηφία του κόσμου, είναι ότι ενεργοποιεί συγκεκριμένα σημεία πίεσης στο σώμα. Η σεξολόγος Kat Van Kirk, αναφέρει ότι οι άνδρες λατρεύουν τη στάση επειδή τους δίνει έλεγχο στη διείσδυση, αλλά και στον συγχρονισμό του οργασμού με τη σύντροφο τους. Χώρια του ότι η «θέα» είναι εξαιρετική. Ωστόσο, το κλειδί για να υπάρχει...επιτυχία, είναι ο συγχρονισμός. Στις γυναίκες, το πισωκολλητό δημιουργεί επιπλέον διέγερση, ενώ κάποιες εξιτάρονται και από το γεγονός ότι δείχνουν πιο υποτακτικές στη συγκεκριμένη στάση.

Χρησιμοποίησε τα πόδια της

Κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, μπορείς να κάνεις την αίσθηση ακόμα καλύτερη ζητώντας της να κρατάει τα πόδια της ενωμένα. Η σεξολόγος Laurel House, αναφέρει ότι όσο περισσότερη τριβή υπάρχει μεταξύ σας, τόσο μεγαλύτερη και η αίσθηση κατά τη διάρκεια της πράξης.

Σήκω όρθιος

Η σεξοθεραπεύτρια Vanessa Marin, επισημαίνει ότι η ευχαρίστηση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν οι άντρες διεισδύουν από όρθια στάση. «Αυτό βοηθάει στο να ελέγξεις πόσο βαθιά και δυνατή θες να είναι η διείσδυση – από τη στιγμή που εκείνη αισθάνεσαι άνετα με την στάση».

Άφησε τη να ξαπλώσει

Αν δυσκολεύεσαι να συγκρατήσεις τον οργασμό σου, η Marin προτείνει να την αφήσεις να ξαπλώσει μπρούμυτα. «Η αλλαγή στη στάση θα της κινήσει το ενδιαφέρον και η διείσδυση θα ενεργοποιήσει διαφορετικά σημεία από εκείνα όσο βρισκόταν στα γόνατα». Πριν την «αλλαγή», η Marin αναφέρει πως επιβάλλονται τα προκαταρκτικά.

Μην παραμελείς το στήθος της

Το ότι δεν είστε πρόσωπο με πρόσωπο δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελήσεις το στήθος της. Ακολούθησέ τη και εσύ στα γόνατα και έλα όσο περισσότερο μπορείς από πάνω της, έτσι ώστε τα χέρια σου να φτάνουν το στήθος της. «Αν κατά την διάρκεια της διείσδυσης παίζει με το στήθος της, έχεις καλύψει όλες τις ερωτογενείς ζώνες της», συμπληρώνει η Laurel House.

Μην βιάζεσαι

Το να κρατήσεις τον έλεγχο σ' αυτή τη στάση δεν είναι κάτι εύκολο και αυτό λόγω της αίσθησης που δημιουργεί. Αλλά με σένα από πίσω της και τα χέρια σου στη μέση της, καλείσαι να είσαι αυτός που πρέπει να κρατήσει το ρυθμό και τον έλεγχο, έτσι ώστε να περάσετε και οι δύο καλά. Για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της στάσης, η House προτείνει: «Δοκίμασε να βγεις και να κάνεις με πιο αργό tempo την επόμενη διείσδυση φτάνοντας όσο πιο βαθιά μπορείς. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο κρατάς την ενέργεια σου -και τον οργασμό σου- αλλά παράλληλα την εξιτάρεις».

Βάλε τα δάχτυλά σου στο παιχνίδι

Καλώς ή κακώς, ίσως η σύντροφός σου να μην είναι από αυτές που προτιμούν το πρωκτικό σεξ. Όμως ειδικά στην περίπτωσή μας, τα προκαταρκτικά με τα δάχτυλα στην «απαγορευμένη» περιοχή της, είναι το μυστικό για να κάνεις τη στάση ακόμα καλύτερη. Δοκίμασέ το λοιπόν αλλά μόνο όσο βρίσκεσαι μέσα της. Αυτό βοηθάει την περιοχή να χαλαρώσει, όπως και να την ενθαρρύνεις να παίρνει αναπνοές για να χαλαρώσουν οι μύες της. Όταν βεβαιωθείς πως, τόσο η ίδια, όσο και η περιοχή έχουν χαλαρώσει ξεκίνα αργά τη διείσδυση με τα δάχτυλα. Αν και η Kirk προτείνει να μη συνεχίσεις, αν δεις ότι τα προκαταρκτικά σου απέδωσαν, πρότεινε της να συνεχίσεις χρησιμοποιώντας λιπαντικό.





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget