Πώς θα την κάνεις να σου δώσει το τηλέφωνό της

Η πικρή αλήθεια είναι η εξής: με το «τι φοράς;» κανείς δεν πήρε τηλέφωνο από κοπέλα στο Facebook. Αν, όμως το μονοπάτι των social media σε οδηγήσει στη γυναίκα που πιστεύεις ότι σου κάνει το «κλικ», υπάρχει τρόπος για να σου δώσει το κινητό της. Και χωρίς να χρειαστεί να γίνεις γελοίος.

Η ομάδα του δημοφιλούς app Hinge (σ.σ.: είναι κάτι σαν το Tinder), διεξήγαγε μία έρευνα για να βρει τον πιο αποτελσματικό και «ασφαλή» τρόπο ώστε να σου δώσει τον αριθμό της και αναφέρει όλα όσα πρέπει -και δεν πρέπει- να κάνεις, προκειμένου να πετύχεις τον σκοπό σου.

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, το κλειδί είναι να την κάνεις να γελάσει. Οι μετρήσεις του Hinge έδειξαν ότι με τις γυναίκες που σου απαντούν με «lol» ή «χαχα» σε όσα τους γράφεις, έχεις 17% παραπάνω πιθανότητες να σου δώσουν τον αριθμό τους. Επίσης, για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, οποιοδήποτε κομπλιμέντο για το όνομα της, σου δίνει επίσης 12,5% περισσότερες πιθανότητες.

Ακόμη πιο ενδιαφέροντα, είναι τα όσα πρέπει να αποφύγεις. Οι γυναίκες δείχνουν να μην συμπαθούν τους άντρες που καθορίζουν τα ραντεβού τους τελείως αόριστα. Φράσεις όπως «κάποια στιγμή μέσα στην άλλη βδομάδα» ή «το άλλο ΣΚ», θα σου μειώσουν τις πιθανότητες επιτυχίας μέχρι και 40%. Ακόμα χειρότερο, φαίνεται να είναι το να είσαι απολογητικός. Οποιαδήποτε πρόταση έχει τη λέξη «συγνώμη», ρίχνει τις πιθανότητες να πάρεις το κινητό της στο 56%. Οπότε, αν νομίζεις ότι η ευγένεια επιβάλλει τη συγνώμη και στα social media τη στιγμή που «ψαρεύεις» αριθμό κινητού, καλύτερα να αναθεωρήσεις.

Οπωσδήποτε, τα παραπάνω δεν εγγυώνται ότι θα σου δώσει το κινητό της 100%, αλλά οι μετρήσεις μίλησαν και δεν έχεις να χάσεις και τίποτα αν κάνεις μία δοκιμή στα παραπάνω.






Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget