Όσα πρέπει να έχεις μάθει για το σεξ πριν κλείσεις τα 25

Η δεκαετία των 20 είναι μια περίοδος αρκετά διδακτική. Μια ηλικιακή πλατφόρμα η οποία σε προετοιμάζει για τα χρόνια που έρχονται και για τις καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς με ωριμότητα. Στο σεξουαλικό τομέα έχεις ήδη ξεκινήσει να «μπουσουλάς» από την εφηβεία και σιγά σιγά υψώνεις ανάστημα. Μέσα από τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που προκύπτουν συνήθως σ' έναν 20αρη βγαίνουν κάποια συμπεράσματα, τα οποία λειτουργούν ως μαθήματα προετοιμασίας για την επόμενη «πίστα». Αν δεν τα εμπεδώσεις όταν πρέπει - δηλαδή εκεί γύρω στα 25 - θα παραμείνεις «αιώνιος έφηβος». Και αυτό δεν είναι όσο καλό ακούγεται. Ποια είναι, λοιπόν, όλα όσα σου μαθαίνει η ζωή στη δεκαετία των 20 για το σεξ και για που καμία ποτέ δεν πρέπει να αμφισβητήσει ότι γνωρίζεις, μετά τα 25;

Δεν είναι όλες το ίδιο (στο σεξ και γενικότερα)

Στην αρχή, πίστευες ότι το μόνο που χρειάζεται για να πάνε όλα καλά, είναι να την γδύσεις. Κατόπιν όμως αντιλήφθηκες πως καμία περίπτωση δεν είναι ίδια με κάποια άλλη. Και αυτό γιατί τα απλά καθημερινά κορίτσια, δεν έχουν καμία σχέση με τις πορνοστάρ που βλέπεις στο Internet (σ.σ.: αν και κάποιες φορές κάνουν τίμιες προσπάθειες). Κάποιες δεν ξέρουν τι θέλουν, δεν ξέρουν τι να δώσουν, δεν ξέρουν καν πως να σταθούν. Κάποιες άλλες εκπέμπουν τρυφερότητα και άλλες θέλουν αγριάδες. Κοινώς, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα και όλες.

Μπορείς να της μιλάς (στο σεξ και γενικότερα)

Το να εκφράζεσαι όταν θέλεις είναι δείγμα ωριμότητας. Δεν χρειάζεται όσο είσαι μαζί της στο κρεβάτι να τη βγάλετε στο «βουβό». Εκτός αυτού, αν δεν της πεις τι σου αρέσει, πως θα μπορέσει να σ' ευχαριστήσει μελλοντικά; Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που εκφράζονται. Αρκεί να έχουν μέτρο. Ειδικά στην ηλικία των 20, όλα έχουν να κάνουν με την «εξερεύνηση» και την έκφραση. Και όταν αυτό ξεκινάει, όλη η διαδρομή της σεξουαλικής ζωής, καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

Και οι γυναίκες έχουν οργασμό

Παραδέξου το. Ήσουν παιδί, δεν ήξερες. Ok, απλά τότε δεν σε ενδιέφερε. Τώρα όμως ξέρεις πως για να κρατήσεις μια γυναίκα στο κρεβάτι σου, δεν πρέπει να περνάς μόνο εσύ καλά. Οι γυναίκες δεν είναι δύσκολες, απλά χρειάζονται τρόπο και σωστό χειρισμό. Και τώρα, εν αντιθέσει με τα λάθη της νιότης, πασχίζεις γι' αυτό και μάλιστα τις περισσότερες φορές τα καταφέρνεις. Το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» από τα 25 κι έπειτα οφείλει ν' αποτελεί την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.

Οι φαντασιώσεις απέχουν από την πραγματικότητα

Και γι' αυτές τις σκέψεις φταίνε πολλά. Οι ταινίες πορνό, το «American Pie», οι ιστορίες που σου έλεγαν τα μεγάλα σου αδέρφια. Ο άντρας στα 20, νομίζει ότι θα μυηθεί από κάποια αρχιέρεια του σεξ. Τελικά, αυτό που ανακαλύπτει είναι πως κάποιες δεν κάνουν ούτε για τα πανηγύρια. Γιατί δεν είναι μόνο εκείνες που δεν γνωρίζουν, αλλά και εκείνες που δεν είναι διαθέσιμες να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Το μεθύσι δεν βοηθάει στο σεξ

Αντιθέτως, το πολύ αλκοόλ τα κάνει όλα «μαντάρα».Έπρεπε να πάθεις για να μάθεις ότι 1-2 ποτά είναι ικανά να σε «ξεμπλοκάρουν» αλλά πολλά περισσότερα σε «ρίχνουν» στα Τάρταρα, κι αν δε σε ρίξουν, σίγουρα σε ναρκώνουν τόσο που την επόμενη μέρα δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα. Έπαθες σίγουρα. Έμαθες όμως;

Δεν κάνουμε ποτέ τίποτα με τις πρώην των φίλων μας

Μια κουβέντα μόνο: εδώ δεν είναι το καστ του Gossip Girl. Στη πραγματική ζωή υπάρχει ένας ο άγραφος ανδρικός κανόνας, ο οποίος λέει πως την πρώην του φίλου σου δεν την αγγίζεις ποτέ. Τέλος.

Το dirty talking «λέει»

Μια κίνηση που στα 20 θα σε έβαζε σε σκέψεις. «Να της μιλήσω
"βρόμικα"; Και αν με διαολοστείλει»; Και κάπως έτσι, οι περισσότερες άντρες, φοβούμενοι την απόρριψη δεν μπήκαν καν στον κόπο να δοκιμάσουν το dirty talking. Να, όμως, που μερικές φορές, η τόλμη και η φαντασία δικαιώνονται. Γιατί τώρα, ξέρεις πλέον έναν μεγάλο κάνονα: μερικές φορές δεν έχει σημασία τι λες, αλλά πώς το λες...

Τα προκαταρκτικά επιβάλλονται

Λέγοντας προκαταρκτικά, δεν σημαίνει στοματικό μόνο για σένα. Υπάρχει ολόκληρη ιεροτελεστία. Τα προκαταρκτικά είναι must και περιλαμβάνουν ένα σωρό πράγματα και καταστάσεις πριν το «κυρίως θέμα» Είναι το άγγιγμα σου πάνω της, η προσέγγιση σου, ο τρόπος που θα της μιλήσεις. Είναι μια τέλεια χημεία που φροντίζει όλα τα επακόλουθα, να εξελιχθούν, απομακρύνοντας τα ταμπού. Και στα 20, νόμιζες πως ήταν απλά μια πολυτέλεια που δεν σε ενδιέφερε. Όχι πια. Και μπράβο σου.





Πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget