Kate Middleton – Πρίγκιπας William: Οι πρώτες φωτογραφίες της νεογέννητης κορούλας τους! (PHOTOS & VIDEO)

Ενα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο, χθες, Σάββατο 2/5, η Δούκισσα του Κέμπριτζ, και σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, στο νοσοκομείο Σαιντ Μέρι στο Λονδίνο.

Η νέα αδελφούλα του πρίγκιπα Τζορτζ θα είναι τέταρτη στη σειρά της διαδοχής για το θρόνο, μετά τον παππού της πρίγκιπα Κάρολο, τον πατέρα της Ουίλιαμ και τον αδελφό της, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα επίσημα τι όνομα θα της δώσουν.


            


Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι, το μωρό γεννήθηκε στις 8.43 τοπική ώρα, ζυγίζει 3,628 κιλά ενώ μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

Η μικρή θα είναι η πρώτη που θα λάβει τον τίτλο της πριγκίπισσας για 25 χρόνια, ενώ τόσο ψηλά στη σειρά διαδοχής δεν έχει γεννηθεί κορίτσι τα τελευταία σχεδόν 65 χρόνια, από τότε που γεννήθηκε η πριγκίπισσα Άννα.

Eξιτήριο αργά το απόγευμα για την Kate

H Δούκισσα του Κέμπριτζ συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα William, βγήκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου από το Lindo Wing κρατώντας στην αγκαλιά τους το νεογέννητο κοριτσάκι τους! Η Kate ήταν χαμογελαστή αν και κουρασμένη μέσα στο πανέμορφο κίτρινο- άσπρο φόρεμά της. Το ζευγάρι μετέβη στο Kensington Palace, όπου θα μπορέσουν να ηρεμήσουν και να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


a1_227  

a2_170

a3_123

a6_46



Πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget