Μυστικά για να ... ψηλώσετε

Το ύψος σε μια γυναίκα παίζει σημαντικό ρόλο στην γενικότερη εξωτερική εμφάνιση της άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που όλες εμείς οι γυναίκες νιώθουμε πολύ όμορφα φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες λατρεύουν την αίσθηση του να είναι ψηλές το δείχνει μεταξύ όλων των άλλων και η μόδα στα ψηλοτάκουνα παπούτσια η οποία τα θέλει όλο και ψηλότερα κάθε χρόνος που περνά.

Εύκολοι και έξυπνοι τρόποι για να ψηλώσεις

 Εάν λοιπόν θέλεις να ψηλώσεις μερικούς πόντους αλλά χωρίς να ισορροπείς όλη μέρα επάνω στα ψηλοτάκουνα σου και να κουράζεις τα πέλματα αλλά και τα πόδια σου εμείς εδώ βρήκαμε ποιοι είναι οι τρόποι για να ψηλώσεις και τους χωρίσαμε σε έξυπνους και εύκολους.

Εύκολοι τρόποι για να ψηλώσεις

Κάνε yoga: Τις ευεργετικές ιδιότητες τις yoga στο γυναικείο και όχι μόνο σώμα τις ξέρεις. Καιρός είναι λοιπόν εάν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει να αρχίσεις να εξασκείσαι με τις πρακτικές τις yoga. Φυσικά δεν εννοούμε να κάνεις κάποιες δύσκολες asanas αρκεί απλά να βρεις τις σωστές asanas και τις κατάλληλες διατάσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την στάση του σώματός σου και φυσικά να μακρύνεις τον κορμό σου. Όταν το σώμα σου αρχίσει να ευθυγραμμίζεται και να τεντώνει τότε σίγουρα θα αποκτήσεις και άλλο ύψος.

Κάνε διατάσεις: Πέρα από την yoga, το να ξαπλώνεις και να τεντώνεις για πολύ ώρα το σώμα σου ασκώντας ουσιαστικά αντίθετες δυνάμεις είναι πολύ ευεργετικό και σίγουρα θα ανοίξει το σώμα σου άρα θα σου δώσει πόντους. Πιο συγκεκριμένα μιμούμενη το κρεβάτι του Προκρούστη μπορείς πολύ απλά να ξαπλώσεις στο πάτωμα και από την μέση και πάνω να τεντώνεις με δύναμη το σώμα σου προς το κεφάλι και από την μέση και κάτω να σπρώχνεις με δύναμη το σώμα σου προς τα πόδια. Αμέσως θα νιώσεις να ανοίγεις, να τεντώνεις και να ψηλώνεις. Κάθισε σε αυτή την θέση όσο περισσότερο μπορείς.

Νιώσε ότι κάτι σε τραβάει. Όση ώρα βρίσκεται καθισμένη, όταν περπατάς ή όταν στέκεσαι όρθια θυμήσου πάντα να έχεις ρουφηγμένη την κοιλιά σου, να έχεις έξω το στήθος σου, ίσια την πλάτη σου και να νιώθεις ότι κάποιος σε τραβάει από την κορυφή του κεφαλιού σου στον ουρανό. Αυτές οι τέσσερις απλές κινήσεις θα σε ψηλώσουν τουλάχιστο 3 πόντους χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο.

Έξυπνοι τρόποι για να ψηλώσεις


 Οι έξυπνοι τρόποι για να ψηλώσεις είναι οι τρόποι που γίνονται με την βοήθεια των ρούχων, των μαλλιών μας αλλά και των παπουτσιών. Με απλά λόγια οι έξυπνοι τρόποι είναι οι τρόποι για να ψηλώσεις δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι είσαι πιο ψηλή.

 Φούντωσε τα μαλλιά σου. Οι γυναίκες με μαλλιά αφάνα όπως συνηθίζουμε να λέμε δείχνουν πιο ψηλές και αυτό για αυτά τα μαλλιά προσθέτουν ύψος. Φυσικά εσύ εάν δεν έχεις μπούκλες και κοντά μαλλιά μπορείς είτε να το κρεπάρεις στην κορυφή, είτε να πιάνεις ψηλές αλογοουρές. Επίσης ύψος μπορεί να σου δώσει και εάν φτιάξεις στα μαλλιά σου τον κότσο που είναι στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Αυτόν τον ογκώδη κότσο στην κορυφή του κεφαλιού. Γενικώς φρόντισε τα μαλλιά σου να έχουν όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού.

 Ρούχα με ρίγες
. Τα ρούχα με ρίγες μπορούν να δώσουν την αίσθηση ότι είμαστε πιο ψηλές. Αρχικά θα πρέπει να διαλέξεις την κατάλληλη ρίγα δηλαδή αυτή που είναι κατακόρυφη και όχι αυτή που είναι οριζόντια. Προτίμησε να φοράς ρούχα με κατακόρυφη ρίγα στο πάνω μέρος του σώματός σου και νιώσε πόσο πιο εύκολα μπορείς να δείχνεις πιο ψήλη.

Ψηλόμεσα παντελόνια. Ο σωστό παντελόνι μπορεί να μας δείξει πιο ψηλές, ενώ το λάθος μπορεί να μας δείχνει πιο κοντές από ότι είμαστε. Το σωστό ύψος στο οποίο θα βάλουμε το παντελόνι στην μέση μας θα μας δώσει ή θα μας αφαιρέσει ύψος από τα πόδια μας. Επέλεξε λοιπόν παντελόνια που είναι ψηλόμεσα και τα οποία κολακεύουν και ψηλώνουν τα πόδια σου και απέφυγε χαμηλοκάβαλα παντελόνια αλλά και πολύ μακριές και φαρδιές μπλούζες.


πηγη

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget