''Πρωτάρης'' στη Βενετία: Tips για να ζήσεις ΜΟΝΟ καλές εμπειρίες στην Ιταλία! (Photos)

Ετοιμάζεστε για ταξίδι στη Βενετία για πρώτη φορά; Σας αποκαλύπτουμε χρήσιμα tips για να μείνουν περισσότερα χρήματα μέσα... στο πορτοφόλι σας και φυσικά οι διακοπές σας εκεί να είναι μόνο ευχάριστες!

Μην ξοδέψετε περίπου €100 για μια βόλτα με την γόνδολα! Καλύτερα να διάλεξε την «Τραγγέτο» . Είναι μια μεγάλη γόνδολα, που οι ντόπιοι χρησιμοποιούν για να διασχίσουν το Μεγάλο Κανάλι. Το κόστος της διαδρομής είναι… €10!


Μην ψάχνετε ξενοδοχείο δίπλα στην πόλη ή στο νησί Lido. Τα δωμάτια εδώ είναι πανάκριβα. Η καλύτερη επιλογή στη Βενετία είναι η παλιά πόλη! Εδώ υπάρχουν πολλά πανέμορφα παλιά ξενοδοχεία, που χαρακτηρίζονται από το ιστορικό στυλ της όψης τους.

 


Μην διαλέγετε τις «δωρεάν» ξεναγήσεις στο νησί Murano από τους τοπικούς οδηγούς και αχθοφόρους του ξενοδοχείου σας! Θα πληρώσετε μετά το ταξί, τις εισόδους και άλλα πολλά. Καλύτερα να πάτε μόνοι σας στο νησάκι με τα περίφημα γυαλικά! 


Αγοράστε ένα χάρτη και σχεδιάστε τις διαδρομές σας αποφεύγοντας τις άσκοπες βόλτες κατά μήκος των καναλιών.


Ιδανική περίοδος για ένα ταξίδι στη Βενετία είναι η άνοιξη ώστε να αποφύγετε την υγρασία.


Μην πηγαίνετε στα καταστήματα με τις γνώστες μάρκες. Η Βενετία είναι διάσημη για τα μικρά μαγαζιά με αντίκες - δώστε προσοχή σε αυτά.


Για μεσημεριανό δοκιμάστε το παραδοσιακό σνακ της Βενετίας «chiccetti» - είναι διάφορες γεύσεις από θαλασσινά με φιστίκια και μπαχαρικά. 

 


Πηγή: cntraveller.ru

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget