ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ελληνίδες της διπλανής πόρτας «οργιάζουν» σε αντρική σελίδα στο Facebook!! (PHOTO)

Πώς θα σας φαινόταν αν η μητέρα ή η θεία σας «τρελαινόταν» στη θέα ενός ημίγυμνου άντρα στο Facebook και δε δίσταζε να κρύψει την επιθυμία της να τον… ρίξει στο κρεβάτι; Ξέρουμε, δε θα μπορούσατε ούτε να το φανταστείτε.

Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική, καθώς όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, γυναίκες πέραν πάσης υποψίας έχουν φτιάξει το δικό τους γκέτο σε δημοφιλή σελίδα του Facebook και μας κάνουν να πιστεύουμε πως όποιος άντρας πέσει στα νύχια τους θα… κακοπεράσει.

Η σελίδα που φιλοξενεί τα σχόλια-φωτιά των ασυγκράτητων γυναικών είναι αφιερωμένη στους μελαχροινούς άντρες και ανεβάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα σέξι φωτογραφίες μοντέλων με εσώρουχα ή και… χωρίς. Τα like ανέρχονται σε χιλιάδες, ενώ οι κυρίες που έχουν δηλώσει θαυμάστριες της σελίδας, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκδηλώσουν τον θαυμασμό και την… κάψα τους με σχόλια που μόνο σε γυναίκες δεν αρμόζουν.

«Κολάζομαι», «Αχ ξυλιές που θα του δώσω», «Πιάστα αγόρι μου» και «Δώσε κι άλλη κάψα» και «Να ήμουν το άλογό σου» είναι μόλις μερικά από αυτά που γράφουν κάτω από τις φωτογραφίες των μοντέλων. Οι κυρίες μάλιστα φροντίζουν να πιάσουν και κουβέντα μεταξύ τους, σχολιάζοντας τα κάλλη των ανδρών που φιλοξενεί η σελίδα. Το παράξενο της όλης υπόθεσης είναι πως οι γυναίκες αυτές γνωρίζουν πως τα όσα γράφουν στην σελίδα είναι δημόσια και τα βλέπουν όλοι οι χρήστες του Facebook και ακόμα πως τα σχόλια εμφανίζονται στην αρχική σελίδα των φίλων τους κάθε φορά που εκείνες θέλουν να δηλώσουν «αναμμένες».

Στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, πρόκειται για γυναίκες άνω των 40 χρόνων, κάποιες εκ των οποίων έχουν φωτογραφίες προφίλ με τα παιδιά και τον σύζυγό τους. Άλλες πάλι, δηλώνουν μόνες και… διαθέσιμες. Όσο για τα μοντέλα στις φωτογραφίες; Δεν ξεπερνούν τα 25 χρόνια.

Τι να πούμε κι εμείς. Όλα τα περιμένουμε πλέον. Καλού κακού πάντως, ρίχνετε και καμιά ματιά στο Facebook της μαμάς. Ποτέ δεν ξέρετε.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget