2 ανέξοδοι τρόποι να ανανεώσετε την επαγγελματική γκαρνταρόμπα!

Θα συμφωνήσετε πως δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό το πρωί από το να ψάχνεις τι να φορέσεις για να πας στη δουλειά και να μη βρίσκεις τίποτα! Ακολουθώντας τις συμβουλές μας, όμως, οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν κοστίζουν, δε θα αργήσετε ποτέ ξανά στη δουλειά σας.
Καθαρίστε και οργανώστε τη ντουλάπα σας

Πιστέψτε μας ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι να αδειάσετε τη ντουλάπα σας και να απαλλαγείτε από τα ρούχα που δε φοράτε. Να είσαστε σίγουρη πως κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας θα ανακαλύψετε στα βάθη της ντουλάπας σας κρυμμένους θησαυρούς. Ρούχα που κάποτε σήμαιναν πολλά για εσάς αλλά με το πέρασμα του χρόνου "θάφτηκαν" και ξεχάστηκαν. Λοιπόν, αφού δοκιμάσετε αρκετά ρούχα και τα συνδυάσετε μεταξύ τους, τοποθετήστε από τη μια πλευρά τα ρούχα που φοράτε στη δουλειά σας κι από την άλλη εκείνα που φοράτε στην καθημερινότητά σας και στις εξόδους σας. Έτσι κάθε πρωί θα γνωρίζετε που πρέπει να κοιτάξετε και τι να φορέσετε! 

Φορέστε αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ πραγματικά μπορούν ανέξοδα και με πολύ λίγη προσπάθεια να δώσουν άλλη εικόνα στο outfit. Τακτοποιήστε ζώνες, κολιέ, κασκόλ και τα άλλα αξεσουάρ σας σε ράφια, όπου θα είναι ορατά και θα μπορείτε να τα προσθέτετε στο outfit.  Εάν δε διαθέτετε επενδύστε σε μερικά, τα οποία δε χρειάζεται να είναι ακριβά. Τα must-have κομμάτια που σας προτείνουμε είναι τα εξής:

Λεπτές ζώνες: είναι καταπληκτικές πάνω από μια ζακέτα.

Κασκόλ: μπορούν να δώσουν στυλ και χρώμα στη στιγμή.

Statement κολιέ: μεταμορφώνουν ακόμα και το πιο απλό outfit δίνοντας λάμψη στο σύνολο.

Οπάκ καλσόν: κάνουν τις εμφανίσεις ακόμα πιο ενδιαφέρουσες.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget