«Οι συμμαθητές»: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που κάνει απόψε πρεμιέρα!

Ετοιμοι για τη μεγάλη πρεμιέρα είναι «Οι συμμαθητές» του ΑΝΤ1, μετά από αρκετές αναβολές. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού του Αμαρουσίου, η νέα καθημερινή σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 28 Οκτωβρίου στις 21.15 με ένα διπλό και άκρως χορταστικό επεισόδιο, ενώ θα μεταδίδεται καθημερινά στις 21.15.

Την ίδια στιγμή, τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτη ένταση σε πολλές περιοχές της Αττικής, ενώ στα ιστορικά στούντιο της Finos Film έχει στηθεί στο σκηνικό της νέας φιλόδοξης σειράς, την παραγωγή της οποίας υπογράφει η ANTS Productions HUB. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Θωμόπουλος, γνωστός για τις επιτυχίες του στο MEGA «50-50» και «Πολυκατοικία», ενώ τη διασκευή του σεναρίου, που βασίζεται στην αργεντίνικη επιτυχημένη σειρά «Los Graduados», υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου – μεταγραφή από το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA. Η πολυβραβευμένη σειρά «Graduados» έκανε πρεμιέρα στην Αργεντινή το 2012 και έρχεται για να προκαλέσει νοσταλγία, κωμικές καταστάσεις, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και συγκινητικές στιγμές.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Κρατερό Κατσούλη, Μαριάννα Τουμασάτου, Παύλο Χαϊκάλη, Μάριο Αθανασίου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νικολέττα Καρρά, Πηνελόπη Πλάκα, Μιχάλη Μαρίνο, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρο Πούλη, ενώ ήδη έχουν κλείσει αρκετοί γκεστ, όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Μαρία Αλιφέρη και η Μαρία Ιωαννίδου.

Σύμφωνα με το σενάριο, τo πάρτι της αποφοίτησης από το λύκειο σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την παρέα του Παύλου, της Μαριλένας, του Αντρέα, του Γρηγόρη, της Βάλιας, της Κρίστης και του Λευτέρη. Εκείνη την τελευταία νύχτα θα μπερδέψουν, χωρίς να το καταλάβουν, τις ζωές τους. 

Είκοσι χρόνια μετά, ένα τυχαίο γεγονός θα προκαλέσει ένα αλυσιδωτό, άτυπο reunion, όπου όλη η παρέα θα έρθει αντιμέτωπη με τα ευτράπελα εκείνης της νύχτας και της νεανικής τους ανεμελιάς. Η παρέα του τότε γίνεται παρέα του τώρα, ενώ η τυχαία συνάντηση που τους ξανασμίγει θα φέρει στο φως έναν ανείπωτο εφηβικό έρωτα και ένα μεγάλο μυστικό που θα ανατρέψει τις ζωές όλων των τους… για πάντα!
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ:

ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΒΒΑΘΑΣ – ΚΡΑΤΕΡΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ: Είναι αυτό που λέμε «καβαλημένο καλάμι». Κάνει τον ωραίο και ότι αυτός τα ξέρει όλα. Είναι παντρεμένος με τη Μαριλένα, αφού την άφησε έγκυο όταν ήταν πολύ νέοι, και δουλεύει στην εταιρεία του Αριστείδη, του πατέρα της Μαριλένας, αλλά παράλληλα έχει σχέση και με την Τατιάνα, μια επίσης εργαζόμενη στην εταιρεία.

ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ – ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ
Η Μαριλένα είναι το καλύτερο κορίτσι, παντρεμένη με τον Παύλο κι έχουν ένα γιο. Ομορφη, γλυκιά, πρόσχαρη και πάνω από όλα αθώα και καλοπροαίρετη, γεγονός που την κάνει να πιστεύει ότι έχει τον καλύτερο σύζυγο και την πιο όμορφη οικογένεια.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο πατέρας της Μαριλένας και πεθερός του Παύλου, τον οποίο δεν θέλει να τον δει στα μάτια του. Λατρεύει την κόρη του και τον εγγονό του και είναι πεισματάρης και οξύθυμος.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ – ΜΑΡΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Εργάζεται ως εκπαιδευτής σκύλων. Επίσης, είναι αυτό που λέμε λίγο «χύμα». Είναι ελεύθερος και ζει με την οικογένειά του, τη μητέρα του, τον πατέρα του και την αδελφή του. Αποφεύγει όσο τίποτε άλλο τις δεσμεύσεις και τις γυναίκες τις έχει μόνο για μία βραδιά. Ολα αυτά μέχρι που η γνωριμία του με τη Μαριλένα τού κάνει τη ζωή άνω-κάτω.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Ο Γρηγόρης είναι ο κολλητός φίλος του Παύλου από το σχολείο. Ασχολείται με τη διαφήμιση και είναι πολύ επιτυχημένος, αρκετά ευκατάστατος και πολύ γοητευτικός. Το μόνο του πρόβλημα είναι ότι ακόμη δεν ξέρει πού ανήκει σεξουαλικά.

ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ – ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ
Είναι ο πατέρας του Αντρέα, έχει μαγαζί με υφάσματα και είναι ένα απλός, ήσυχος και πολύ θρησκευόμενος άνθρωπος. Συνέχεια είναι στην κόντρα με το γιο του γιατί τον θεωρεί άχρηστο και τεμπέλη.

ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΑΦΟΥ
Η μητέρα του Αντρέα και γυναίκα του Ισίδωρου. Πάντα είχε το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Είναι υπερβολική σαν χαρακτήρας, πολύ μεγάλη γκρινιάρα που κάνει τη ζωή δύσκολη του άνδρα της, ενώ το μεγάλο της παράπονο είναι ότι δεν πρόκειται, έτσι όπως το πάει ο Ανδρέας, να δει ποτέ εγγόνι.

athensmagazine.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget