Όλα... για τον έρωτα του 2013


Ο έρωτας μας ανεβάζει, μας ανανεώνει και φυσικά μας δίνει την δύναμη να βλέπουμε πιο ευχάριστα και αισιόδοξα τη ζωή.
Το 2013, είναι ένα έτος αρκετό έντονο για τις ερωτικές υποθέσεις των περισσότερων ζωδίων, αφού το «πλανητικό πάρτι» επιφυλάσσει εκπλήξεις και δυνατές ερωτικές συγκινήσεις για όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων.
Τη νέα χρονιά λοιπόν, αρκετοί θα χαμογελάσουν από ερωτική ευτυχία, άλλοι θα εμπλακούν σε μπερδεμένες ερωτικές καταστάσεις, πολλοί είναι αυτοί που θα επιστρέψουν σε μία σχέση από τα παλιά, άλλοι θα ζήσουν τον μεγάλο, απόλυτο έρωτα και υπάρχουν και κάποιοι εκπρόσωποι των ζωδίων, που θα δουν πιο σοβαρά το μέλλον της αισθηματικής τους ζωής και θα πάρουν την απόφαση του γάμου!

Ποια ζώδια  θα έχουν τύχη  στον έρωτα το 2013;
Κάθε χρονιά κρύβει ερωτικές ευκαιρίες για κάθε ζώδιο και φέρνει με τη σειρά της στιγμές αισθηματικής ευτυχίας σε όλους, σε άλλους περισσότερες και σε άλλους λιγότερες.  Πολύ επιγραμματικά μπορούμε να πούμε ότι το  α’ εξάμηνο του 2013 θα έχουν ερωτική  ρέντα τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), ενώ κατά το β’ εξάμηνο του έτους,  ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς).

Ποια ζώδια θα  μπλεχτούν σε ερωτικά μπερδεμένες περιπτώσεις ή μπορεί να παραπλανηθούν στα ζητήματα καρδιάς;
Ποιο προσεχτικοί πρέπει να είναι οι Παρθένοι , οι Σκορπιοί αλλά και οι Ιχθείς  που έχουν γεννηθεί στις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο στην 5η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Οι μεν Παρθένοι, μπορεί κατά την διάρκεια του 2013, να αισθάνονται ότι προδίδονται κάποια από τα όνειρα που είχαν για μία σχέση τους ή θα γίνουν αποκαλύψεις μυστικών που θα ταράξουν! Οι δεσμευμένοι Παρθένοι των πρώτων 5 ημερών, μπορεί εντελώς απρόσμενα να νιώσουν τρυφερά, ρομαντικά συναισθήματα για ένα άλλο πρόσωπο εκτός του συντρόφου τους και να μπερδέψουν από μόνοι τους την αισθηματική τους ζωής.

Ποιοι θα ζήσουν έναν παθιασμένο, μοιραίο, καρμικό έρωτα...
Έναν μοιραίο έρωτα θα ζήσουν οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στο α’δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ο έρωτας που θα ζήσουν μπορεί να τους ανατρέψει τα δεδομένα που είχαν μέχρι σήμερα και θα τους αλλάξει πολλά από τα πιστεύω τους αλλά και την ίδια τους τη ζωή.
Έναν ξαφνικό, κεραυνοβόλο έρωτα θα ζήσουν κατά την διάρκεια του 2013 οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο αλλά και στις αρχές του β’ δεκαημέρου!

Ποιοι θα βιώσουν ξεκαθαρίσματα, μπλοκαρίσματα, πιέσεις ή και χωρισμούς στις σχέσεις τους;
Κυρίως οι Ταύροι, οι Σκορπιοί και οι Λέοντες του  α’ και του β’ δεκαημέρου, οι οποίοι δέχονται την επιρροή του Κρόνου. Ωστόσο κατά την περίοδο των πέντε εκλείψεων αρκετοί εκπρόσωποι ζωδίων θα βρεθούν αντιμέτωποι με προβλήματα στις αισθηματικές τους σχέσεις. Παρακάτω αναφέρουμε τις περιόδους του έτους  και τους εκπρόσωπους ζωδίων που πρέπει να φανούν προσεχτικοί:

18 Απριλίου – 15 Μαΐου : Με την  Έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στις 25/4 στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλά και την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Ταύρου που γίνεται λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή στις 10 Μαΐου ποιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί του α’ και β’ δεκαημέρου!
18 Μαΐου – 1 Ιουνίου: Με την Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, προσοχή πρέπει να δείξουν οι Τοξότες, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί στο α’ δεκαήμερο.
10-25 Οκτωβρίου: Με την Έκλειψη Σελήνης στον Κριό, που γίνεται στις 18/10,  θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις σχέσεις των Κριών, των Ζυγών και των Αιγόκερων που έχουν γεννηθεί στο γ’ δεκαήμερο.
28 Οκτωβρίου – 10 Νοεμβρίου: Με την Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό  στις 3/11, πιο προσεχτικοί πρέπει να φανούν οι Ταύροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί που γεννήθηκαν στο τέλος του πρώτου και στις αρχές του β’ δεκαημέρου!

Μπορεί το άσμα να λέει «Επιστροφές, καταστροφές», αλλά ποια ζώδια αυτή τη χρονιά μπορεί να ζήσουν μία ερωτική επανασύνδεση;
Έχει παρατηρηθεί ότι τις περιόδους του έτους που ο Ερμής κινείται ανάδρομα,  επιστρέφουν στη ζωή μας αρκετοί έρωτες από το παρελθόν. Έτσι λοιπόν το 2013, τα ζώδια που μπορεί να δεχθούν και πάλι στη ζωή τους έναν έρωτα από τα παλιά είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι και οι Ιχθείς, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο στα παραπάνω ζώδια.

Ποιοι θα επισημοποιήσουν μία σχέση τους;
Το πρώτο εξάμηνο του 2012 θα πάρουν την απόφαση ή θα επισημοποιήσουν μία σχέση τους, αρκετοί Δίδυμοι, Τοξότες και Υδροχόοι του β’ και γ’ δεκαημέρου.
Το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς έρχεται η σειρά των Καρκίνων, των Αιγόκερων και των Ιχθύων, που γεννήθηκαν στο α’ και στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου τους.
Επιπλέον,  αρκετοί Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, θα αναγκαστούν κατά την διάρκεια του νέου έτους να αναλάβουν  επιπλέον ευθύνες σε μία σχέση τους, θα δουν πιο σοβαρά την αισθηματική τους ζωή και δεν αποκλείεται να αποκτήσουν και έναν απόγονο, όποτε και για αυτή την «ομάδα» ζωδίων, μπορούμε να μιλήσουμε για έναν γάμο!

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget