Τα πιο συζητημένα ζευγάρια της Showbiz το 2012


 

Το 2012 τα είχε όλα. Διάσημοι του εξωτερικού για ακόμα μία χρονιά απασχόλησαν τα ΜΜΕ και τα blogs με τα αισθηματικά τους δράματα που είχαν, ομολογουμένως, κινηματογραφική πλοκή. Ξαναθυμηθείτε, λοιπόν, τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του 2012.

Kristen Stewart - Robert Pattinson

Η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό όταν πρωταγωνίστησαν ως κινηματογραφικό ζευγάρι στην ταινία «Twilight». Μετά την προβολή της ταινίας άρχισαν να διαδίδονται οι φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή. Το 2010 οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν σε συνεντεύξεις τους πως είναι μαζί. Μάλιστα, η Kristen και ο Robert ήταν τόσο ερωτευμένοι που αποφάσισαν να μοιραστούν την ίδια στέγη

Όλα έδειχναν πως ο ένας ήταν πλασμένος για τον άλλον μέχρι τη στιγμή που είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Kristen στο πλευρό του σκηνοθέτη Rupert Sanders. Από εκείνη τη στιγμή «ράγισε το γυαλί» της σχέσης τους.

Katie Holmes - Tom Cruise

Ο Tom Cruise, το 2005 εκδήλωσε τον έρωτά του για τη νεαρή, τότε, Katie Holmes που έκανε τα πρώτα της βήματα στο κόκκινο χαλί. Η φλόγα του έρωτα ήταν τόσο δυνατή, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να περάσουν το κατώφλι της εκκλησίας και ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μετά από 6 χρόνια συζυγικής ζωής οι δρόμοι τους χώρισαν. Η Katie φρόντισε ακόμα και το νούμερο στο κινητό της να αλλάξει προκειμένου να μην μπορεί να την εντοπίσει ο Tom.

Ο καιρός περνούσε και το πρώην ζευγάρι ξεπέρασε τις όποιες διαφορές είχε, μόνο και μόνο για να μην πληγώσουν περισσότερο την κόρη τους, Suri. Οσο για το διαζύγιο Katie Holmes - Tom Cruise, εκδόθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Gabriel Aubry - Olivier Martinez - Halle Berry

Για τη χάρη της, το μοντέλο Gabriel Aubry και ο γνωστός ηθοποιός Olivier Martinez ήρθαν στα χέρια.

Ο πρώην, λοιπόν, αντιμέτωπος με τον νυν σύντροφο της γοητευτικής, Halle Berry. Ο Gabriel έκανε μια στάση στο σπίτι της ηθοποιού για να δει τη κόρη τους, Nahla, και βρέθηκε μπροστά στον μέλλοντα σύζυγο Olivier. Οι φήμες θέλουν το θερμόαιμο μοντέλο να επιτίθεται στον Ισπανό ηθοποιό και τον τελευταίο, στην προσπάθεια να αμυνθεί, υπερασπιζόμενος φυσικά και την αντρική του τιμή, να απαντά με... μιά γροθιά στο μάτι του Gabriel. Το περιστατικό, ωστόσο, ποτέ δεν θα έφτασε στα δικαστήρια. Οι κατηγορίες αποσύρθηκαν και σε αυτό συνέβαλε με την «πυροσβεστική» της παρέμβαση η Halle.

Chris Brown - Rihanna


Το 2012 ξεκίνησε, με τον Chris να δέχεται δριμεία κριτική στο twitter από άλλους διάσημους, καθώς δεν ήταν έτοιμοι να ξεχάσουν τη συμπεριφορά του απέναντι στην Rihanna , και τον Chris να ανταπαντά με οργισμένα tweets για την πρώην.

Στα τέλη του καλοκαιριού, η Rihanna εκμυστηρεύτηκε στην Oprah ότι είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Chris, εκφράζοντας την ελπίδα κάποια στιγμή να βρει εσωτερική γαλήνη. Να σημειωθεί πως οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν να κάνουν στενή παρέα όλο αυτό το διάστημα, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα από προσωπικές τους στιγμές και δίνοντας, έτσι, τροφή σε έναν τραυματικό έρωτα που δεν λέει να τελειώσει.

ΠΗΓΗ: xfinity
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget