Η Δωροθέα Μερκούρη πάει Βραζιλία


 

Μπορεί να διέπρεψε στις διεθνείς πασαρέλες, να έγινε η μούσα του Gautier και των Dolce & Gabbana, όμως η μεγάλη αγάπη της Δωροθέας Μερκούρη είναι η υποκριτική.

Η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες στον ιταλικό κινηματογράφο και τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της και στη Βραζιλία, επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσει σε κάποια από τις τηλεοπτικές σειρές της βραζιλιάνικης τηλεόρασης.

Όπως αποκαλύπτει, λατρεύει την Βραζιλία και μάλιστα την επισκέπτεται αρκετές φορές μέσα στη χρονιά μαζί με την κολλητή της φίλη Μόνικα Μπελούτσι και τα παιδιά τους.

«Στην εξωτική αυτή γωνιά της Γης περνάμε όμορφα, κάνοντας οικογενειακώς παρέα αρκετούς μήνες μέσα στο χρόνο», είπε.

Τώρα βέβαια θα μείνει στην Βραζιλία λίγο παραπάνω. Ήδη μαθαίνει πορτογαλικά και βρίσκεται σε επαφή με ατζέντηδες για να τη συστήσουν στα μεγάλα στούντιο που γυρίζουν τηλεοπτικά προγράμματα.

«Η βιομηχανία του θεάματος στη Βραζιλία είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και το Hollywood. Ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται το βράδυ έχει πάνω από 30 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν γίνονται αντικείμενο λατρείας, αφού αντιμετωπίζονται ως σταρ», τόνισε.

Οι συζητήσεις της Δωροθέας με τηλεοπτικούς παραγωγούς βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τώρα περιμένει το πράσινο φως για να κλείσει οριστικά μια συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά. Star.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget