Lindsay Lohan: Της επιτέθηκαν μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου


 

Η Lindsay Lohan κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι ένας υπάλληλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της επιτέθηκε χθες στο βράδυ μέσα στο δωμάτιό της σε πεντάστερο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος για τον 25χρονο Christian LaBella που δουλεύει στο γραφείο του ρεπουμπλικανού βουλευτή του Ιλινόις, John Shimkus.

Ο LaBella λοιπόν, κατηγορείται ότι χθες το βράδυ μπούκαρε στο ξενοδοχείο W της Νέας Υόρκης και έριξε μπουνιά στη Lindsay Lohan, μέσα στη σουίτα της, μετά την απαίτησή της να σβήσει από το κινητό του τη φωτογραφία που της έβγαλε.

Παρ’ όλ’ αυτά δεν ασκήθηκε δίωξη εναντίον του, κάτι που έκανε έξαλλη τη Lohan που χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή εξωφρενική.

Σύμφωνα με το NBC, η Lohan γνώρισε τον LaBella σε ένα club και τον κάλεσε στο δωμάτιό της, όπου ήταν και άλλοι φίλοι της. Οι δυο τους όμως κατέληξαν να τσακώνονται άγρια για τις εν λόγω φωτογραφίες με αποτέλεσμα αργά χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος της ηθοποιού να βγάλει ανακοίνωση, η οποία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον LaBella.

Ο νεαρός συνελήφθη και προς το παρόν κρατείται στην αστυνομία. Πάντως οι αρχές θεωρούν ότι οι κατηγορίες δεν μπορούν να σταθούν στο δικαστήριο και ότι η σύλληψή του μπορεί να θεωρηθεί καταχρηστική. Και οι δύο πάντως έχουν καταθέσει μηνύσεις για παρενόχληση.

Ο LaBella μάλιστα έχει ισχυρές γνωριμίες, αφού εκτός από το γεγονός ότι είναι ανιψιός της κωμικού Heather McDonald, έχει φωτογραφηθεί με τον υποψήφιο Αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικανών, Paul Ryan. Στη σελίδα του στο Facebook έχει επίσης ανεβάσει φωτογραφίες με την Kim Kardashian και τη μητέρα της.

Η Lohan πάλι αδιαφορεί πλήρως για τις υψηλές γνωριμίες του και απαιτεί την τιμωρία του. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο 25χρονος κατά τη διάρκεια του καυγά τους την πέταξε στο κρεβάτι και τη γρατζούνισε στα χέρια, ενώ αργότερα προσπάθησε να την πνίξει, την έριξε στο πάτωμα και ανέβηκε από πάνω της. Φίλος της ηθοποιού χτύπησε τον συναγερμό και ακολούθησε ο κακός χαμός.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget