Ο Justin Bieber τα έβγαλε πάνω στη σκηνή!


 

Μπορεί να προκαλεί υστερία στα κοριτσάκια σε όλο τον κόσμο, όμως το βράδυ του Σαββάτου, ο Justin Bieber έπεσε θύμα της έντονης πίεσης που ασκεί στον εαυτό του.

Στην πρώτη συναυλία της περιοδεία τους, ο Justin ήταν αρρωστούλης, όμως παρ’ όλ’ αυτά αποφάσισε ότι θα βγει και θα τραγουδήσει για να μην απογοητεύσει τις θαυμάστριές του.

Έλα όμως που ο οργανισμός του δεν άντεξε, με αποτέλεσμα την ώρα που τραγουδούσε να σταματήσει και να… ξεράσει πάνω στη σκηνή.


Κόκκαλο οι beliebers από κάτω. Έμειναν με το στόμα ανοιχτό για το τι έπαθε το ίνδαλμά τους.

Εκείνος πάλι τους ζήτησε συγγνώμη και οι θαυμάστριές του στην Αριζόνα, του έδειξαν την υποστήριξή τους με χειροκροτήματα και ουρλιαχτά.

Είναι η ώρα που τραγουδάει το «Out of Town Girl» και την ώρα που κατεβαίνει τα σκαλιά, γυρίζει την πλάτη του στο κοινό και τα βγάζει όλα πάνω στη σκηνή. Μάλιστα μετά από αυτό συνέχισε να τραγουδά και να χορεύει, ενώ οι συνεργάτες του που του κάνουν τα φωνητικά τον κάλυψαν πλήρως και δεν σταμάτησαν λεπτό το τραγούδι.

«Θα με αγαπάτε ακόμα κι αν κάνω εμετό πάνω στη σκηνή;», ρώτησε ο Justin τις θαυμάστριές του, κι εκείνες άρχισαν να ουρλιάζουν από τον ενθουσιασμό.

Μετά το τέλος της συναυλίας πάντως ο Bieber έγραψε στο Twitter ότι για όλα έφταιγε το γάλα που είχε πιει λίγο πριν βγει στη σκηνή.

«Υπέροχη συναυλία. Αναρρώνω για την αυριανή συναυλία. Το γάλα ήταν κακή επιλογή», έγραψε και ανέβασε μια φωτογραφία του από το κρεβάτι του… πόνου.










Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget