Ματθίλδη Μαγγίρα: Νέα collection ρούχων aviator look


 

Με σχέδια βγαλμένα από ταινία του Hollywood κυκλοφορεί η νέα collection της Ματθίλδης Μαγγίρα.

Η γνωστή ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, εμπνευσμένη από την πρώτη γυναίκα πιλότο, την Αμέλια Ερχαρτ, την οποία είχε υποδυθεί η Χίλαρι Σουάνκ, δημιούργησε ρούχα για γυναίκες δυναμικές που θέλουν να νιώθουν άνετα όλες τις ώρες της ημέρας.

Τα σχέδια της συλλογής της γνωστής ηθοποιού θυμίζουν πολύ τα ρούχα που φορούσε η Χίλαρι Σουάνκ όταν υποδυόταν την Αμερικανίδα πιλότο που έγραψε ιστορία στους αιθέρες.

«Κάθε φορά η συλλογή έχει διαφορετικό θέμα. Αυτή τη φορά ηρωίδα μου είναι η Αμέλια Ερχαρτ. Ηταν η πρώτη γυναίκα που τιμήθηκε με τον Σταυρό Διακεκριμένης Πτήσης ως η πρώτη γυναίκα που διέσχισε μόνη της τον Ατλαντικό ωκεανό. Εκανε πολλά ρεκόρ, έγραψε βιβλία για τις εμπειρίες της στους αιθέρες, τα οποία γνώρισαν μεγάλη εμπορική επιτυχία, και συνέβαλε στη δημιουργία της οργάνωσης "The Ninety-Nines", μιας οργάνωσης για τις γυναίκες πιλότους» λέει η Ματθίλδη, ενώ εξηγώντας για ποιο λόγο επέλεξε την Αμέλια Ερχαρτ ως μούσα της χειμερινής της κολεξιόν, αναφέρει:

«Μου αρέσουν οι δυναμικοί χαρακτήρες. Τα ρούχα της Ερχαρτ αποπνέουν δυναμισμό και άνεση. Οπως καταλαβαίνετε τα σχέδια μοιάζουν με τα ρούχα που φορούσε τότε η πρώτη γυναίκα πιλότος, έχουν aviator look. Εχω εμπνευστεί από το ιδιαίτερο στιλ της. Πήρα διάφορες ιδέες από φωτογραφίες της και πορτρέτα που έχουν κυκλοφορήσει και βασισμένη επάνω τους σχεδίασα ρούχα για τις σύγχρονες γυναίκες».

Η συλλογή περιλαμβάνει άνετα παντελόνια, ολόσωμες φόρμες, στενές φούστες μέχρι το γόνατο, όμορφα πουκάμισα, σακάκια, μπολερό και μπουφάν που είναι άνετα αλλά προσδίδουν θηλυκότητα και στιλ.

«Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι πολύ όμορφα. Απαλά και ζεστά κασμίρια, μετάξι και οργανικό μαλλί, όλα φυτικά και φυσικά» λέει η Ματθίλδη Μαγγίρα, η οποία αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για δυναμική εμφάνιση τον χειμώνα.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget