Ο Λούκας Γιώρκας ξανά σε διεθνή διαγωνισμό


 

Ο νεαρός τραγουδιστής που το 2011 χάρισε στη χώρα μας την τιμητική έβδομη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovison, με το «Watch my dance», διαγωνίζεται ξανά, αυτήν τη φορά με τα «χρώματα» της Κύπρου, και διεκδικεί τη νίκη ανάμεσα σε 38 χώρες!

Ας εξηγήσουμε όμως πώς θα γίνει αυτό… Το ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision «INFE GREECE - The Greek Eurovision fanclub», αυτό των «πραγματικών» φαν, διοργανώνει και φέτος στις 20 Οκτωβρίου σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας το «EURODROMIO 2012».

Τριάντα οκτώ μέλη του INFE εκπροσωπούν έκαστο μία χώρα και ένα τραγούδι (video clip). Γίνεται κανονική ψηφοφορία χωρών, υπάρχουν ίντριγκες και συμμαχίες, κέφι, αγωνία, μουσική και... η καλύτερη χώρα ας κερδίσει!

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μελών του σωματείου, κος Μάκης Χαραλαμπόπουλος, λόγω της φιλίας του και της εκτίμησης που έχει στον Λούκα Γιώρκα, διάλεξε να «παίξει», γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται, με την Κύπρο και με το τραγούδι «Για πρώτη φορά».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε ο καλλιτέχνης αμέσως μετά την εμφάνισή του στον διαγωνισμό της Eurovision σε μουσική του Γ. Χριστοδουλόπουλο και στίχους της Ελεάννας Βραχάλη.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget