Μελέτη – Μπουλέ έτρεξαν για τον καρκίνο του μαστού


 

Σε αγώνα δρόμου για τον καρκίνο του μαστού πήραν μέρος Ελεονώρα Μελέτη και Νάντια Μπουλέ, που βρέθηκαν κοντά σε εκατοντάδες πολίτες που έσπευσαν στο Ζάππειο για τον αγώνα «Race For The Cure».

Οι δύο παρουσιάστριες, η Ελένη Πετρουλάκη, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Φώτης και ο Πάνος Μεταξόπουλος και η Βασιλική Τσεκούρα ήταν οι διάσημοι που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Υπό το σύνθημα «Μαζί Τρέχουμε Για την Ζωή», ο αγώνας -περίπατος 2 χλμ. και αγώνας δρόμου 5 χλμ.- πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη χώρα μας για τέταρτη συνεχή χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», ενώ διοργανώνεται σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως τα τελευταία 29 χρόνια από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen for the Cure.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τη συντήρηση και τη λειτουργία της κινητής μονάδας ψηφιακής μαστογραφίας.

Στην αντίστοιχη περσινή εκδήλωση το δικό τους μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού έστειλαν περίπου 9.000 άτομα, μεταξύ των οποίων και 600 ασθενείς, ενώ με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν υλοποιήθηκε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης σε γυναίκες ηλικίας 20 - 39 ετών και εξετάστηκαν δωρεάν περισσότερες από 1.500 νέες.




 





Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget