Η Αγγελική Νικολούλη για τον χωρισμό της. Βίντεο


 

Η Αγγελική Νικολούλη ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και η δημοσιογράφος μίλησε για το «Φως στο τούνελ», που επιστρέφει στην τηλεόραση και την απόφαση της να χωρίσει μετά από 22 χρόνια.

Η Μενεγάκη με αφορμή το δικό της διαζύγιο ρώτησε την Νικολούλη: «Παρότι είμαι και εγώ διαζευγμένη γυναίκα και μπορώ να νιώσω πόσοι διαφορετικοί λόγοι μπορούν να οδηγήσουν ένα ζευγάρι στον χωρισμό, ο δικός σου λόγος ποιος ήταν»;

H δημοσιογράφος της είπε πως «πάντα υπάρχουν πολλοί λόγοι που δύο άνθρωποι ώριμοι και σοβαροί, που προσέχουν την οικογένειά τους, φτάνουν στο διαζύγιο. Δεν χρειάζεται να τους αναλύσω... Απλά, θεωρώ ότι όταν βλέπεις ότι οδηγείσαι σε αδιέξοδο, πρέπει να τολμάς... Γιατί από το να κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον, από το να λιμνάζει μια σχέση, είναι καλύτερο να βάζεις ένα τέλος.Γενικά, είναι πολλοί οι παράγοντες Το βιώνεις και το ξέρεις...».

Η Αγγελική Νικολούλη αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση του γιου της όσον αφορά στο διαζύγιο της λέγοντας πως «είχα και την τύχη να έχω ένα παιδί ώριμο που είχε δει την κοινωνία, είχε δει τη ζωή, κι έτσι ζύγισε αλλιώς τα πράγματα. Όταν κάτι δεν κολλάει, κάνεις τις προσπάθειές σου, αλλά από κει και πέρα…».

Δείτε το βίντεο


Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget