Επώνυμα ζευγάρια με πολύ δόξα... αλλά και ξύλο


 

Μαυρισμένα μάτια, πρηξίματα και μώλωπες είναι οι παρενέργειες του πάθους πολλών επωνύμων. Κάποιοι αντιστέκονται, άλλοι υπομένουν. Απίστευτο;

Κι όμως, παρά τα εκατομμύρια, τη δόξα και την επιτυχία, η καθημερινότητα δεν είναι πάντα ρόδινη. Τελευταίο κρούσμα ο Ρότζερ Μουρ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε ότι τον ξυλοφόρτωναν και οι δύο πρώτες σύζυγοί του. Η λίστα όμως δεν έχει τελειωμό…

Αβραάμ Λίνκολν - Μέρι Τουντ

Τι κι αν ήταν ο πλανητάρχης; Μέσα στον Λευκό Οίκο το πάνω χέρι το είχε κυριολεκτικά η σύζυγός του. Ο λόγος για τον δέκατο έκτο κατά σειρά πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος υπέμενε τα ξεσπάσματα της συζύγου του. Σύμφωνα με βιογραφία του ιστορικού Μάικλ Μπέρλινγκεϊμ, η κυρία Μέρι Τουντ είχε σηκώσει ουκ ολίγες φορές το χέρι της πάνω στον πρόεδρο.

Γουίτνεϊ Χιούστον - Μπόμπι Μπράουν

Η Γουίτνεϊ Χιούστον είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές για μια μεγάλη καριέρα, αλλά η μοίρα της την έριξε στην αγκαλιά του άντρα που έμελλε να γίνει η κόλασή της. Γιατί στη σχέση της με τον Μπόμπι Μπράουν πρώτα ήρθε ο έρωτας και μετά οι μπουνιές. Η κακοποίηση οδήγησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια στον κυκεώνα των ναρκωτικών και από εκεί στον άλλον κόσμο.

Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ - Μάγιο Μέτχοτ

Η τρίτη (σύζυγος) ήταν και η φαρμακερή! Κάθε φορά που ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Μάγιο Μέτχοτ έπιναν λίγο παραπάνω ξεσπάθωναν χωρίς να σκέφτονται τίποτα. Πάνω σε έναν τέτοιο καβγά εκείνη έπιασε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην πλάτη του ηθοποιού.

Κρίστιαν Σλέιτερ - Ράιαν Χάντον

Πολλές ήταν οι φορές που το ζευγάρι είχε πιαστεί στα χέρια. Μία φορά, όμως, εκείνος κατέληξε στο νοσοκομείο και εκείνη στο κρατητήριο μετά από καβγά [Αβραάμ Λίνκολν - Μέρι Τουντ.] σε δωμάτιο του «Hard Rock Hotel» στο Λας Βέγκας. Εκείνη του εκσφενδόνισε ένα ποτήρι, το οποίο έσπασε και τα γυαλιά τον έκοψαν στον λαιμό. Ο ηθοποιός χρειάστηκε ούτε ένα ούτε δύο, αλλά είκοσι ράμματα, ενώ εκείνη συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον

Οπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος. Το ρητό αυτό φαίνεται ότι ασπάζεται η νυν υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, η οποία σύμφωνα με βιογραφία από τη συγγραφέα Γκέιλ Σίχι χτυπούσε συχνά τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Η ράβδος άρχισε, μάλιστα, να ηχεί συχνότερα μετά το σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι.

Εϊμι Γουάινχαουζ - Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ

Το αλκοόλ θόλωνε συχνά την κρίση της Εϊμι Γουάινχαουζ, η οποία όταν ήταν μεθυσμένη γινόταν παρανοϊκά ζηλιάρα και ξεσπούσε πάνω στον σύζυγό της. Ο Μπλέικ Φίλντερ-Σίβιλ είχε εμφανιστεί πολλές φορές στο πλευρό της με μώλωπες, αφού τα αμέτρητα τατουάζ του δεν μπορούσαν να κρύψουν τα σημάδια οργής της τραγουδίστριας.

Ναόμι Κάμπελ - Ματέο Μαρτζότο

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας έχει γίνει γνωστή για τις ανεξέλεγκτες εκρήξεις της. Συνήθως ξεσπάει το μένος της πάνω στις βοηθούς της, όμως φαίνεται ότι από το βαρύ χέρι της δεν κατάφερε να γλιτώσει ούτε ο πρώην σύντροφός της Ματέο Μαρτζότο. Το ομολόγησε ο ίδιος δίχως ίχνος ντροπής.

Ελιζαμπέτα Κανάλις - Μέχτσαντ Μπρουκς

Φαίνεται ότι η Ελιζαμπέτα Κανάλις ήθελε να ξεσπάσει κάπου τον θυμό της για τον χωρισμό της από τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την πλήρωσε ο διάδοχός του, Μέχτσαντ Μπρουκς. Ο ηθοποιός έφαγε ξύλο όχι μετά μουσικής, αλλά μετά… θεατών, αφού η Ιταλίδα καλλονή εξερράγη δημοσίως. Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget