Η λαμπερή Avant Premiere της Καίτης Γαρμπή!


Η δυναμική επιστροφή της Καίτης Γαρμπή στη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός! Η γνωστή ερμηνεύτρια έδωσε χθες το βράδυ στο σινεμά "Odeon Κosmopolis" μια μοναδική κινηματογραφική συναυλία.

Η λαμπερή Καίτη Γαρμπή ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους μουσικούς της, σε ένα πρωτότυπο come back στην αθηναϊκή νύχτα, όπου διηγείται μια ερωτική ιστορία σε μια δίωρη πρωτότυπη μουσική παράσταση, κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η ιστορία θα ξετυλίγεται κάθε βράδυ, μέσα από παλιά και νέα τραγούδια από την 20ετή δισκογραφία της Καίτης Γαρμπή σε νέες ενορχηστρώσεις, αλλά και τραγούδια μεγάλων συνθετών από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η μουσική πρόταση θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 10 Νοεμβρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η Avant Premiere της Καίτης "φιλοξένησε" αρκετούς celebrities που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Ανάμεσα τους ο Γιάννης Δόξα, που συνεργάστηκε με την Καίτη σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ο Αντύπας,η Ναταλία Δραγούμη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλενα Κατραβά, η Σοφία Παθέκα,ο Κωνσταντίνος Αργυρός και πολλοί άλλοι.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget