Ryan Reynolds: Ο διάσημος γόης του Χόλιγουντ


 

Μετά τη Σκάρλετ Γιόχανσον, σειρά πήρε η Μπλέικ Λάιβλι! Καθόλου άσχημα για τον γόη του Χόλυγουντ, τον Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος αποφάσισε να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Είτε λόγω των ταινιών του είτε λόγω της προσωπικής ζωής του, ο 35άρης Ρέινολντς βρίσκεται συνέχεια στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια.

Μόλις στα τριάντα πέντε του χρόνια, ο Καναδός Ρέινολντς μετρά ήδη δύο γάμους και έναν αρραβώνα, δείγμα ότι ως χαρακτήρας αποδεικνύεται «σχεσάκιας» αλλά και άστατος, αφού με τις δύο προηγούμενες και διάσημες σχέσεις του δεν κατάφερε να ευτυχήσει. Αν και ο δεσμός του με την Μπλέικ Λάιβλι μετρά περίπου έναν χρόνο ζωής, ο γοητευτικός ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί για δεύτερη φορά.

Με την κατά δέκα χρόνια νεότερή του Μπλέικ Λάιβλι γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Green Lantern» το 2011 και από την πρώτη στιγμή φάνηκε πως κάτι δυνατό υπήρχε μεταξύ τους. Η ομορφιά της νεαρής πρωταγωνίστριας του «Gossip Girl» δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ρέινολντς, αλλά ούτε κι εκείνη αδιαφόρησε μπροστά στη γοητεία και το σεξαπίλ του διάσημου σταρ.

Σύντομα, άρχισαν τα ραντεβού, μετέπειτα αποφάσισαν να συζήσουν σε πολυτελή κατοικία στη Νέα Υόρκη και στην πορεία γνώρισε ο ένας τους γονείς του άλλου. Πολλοί πίστευαν πως ο Ρέινολντς θα ήταν διστακτικός μπροστά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, εντούτοις το αποφάσισε μάλλον εύκολα.

Ετσι, την περασμένη Κυριακή και χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι, παντρεύτηκε με τη Λάιβλι σε μια μυστική τελετή στη Νότια Καρολίνα, μακριά από τους παπαράτσι και τα αδιάκριτα βλέμματα. Παρόντες στον γάμο τους ήταν συγγενείς και εκλεκτοί φίλοι, μεταξύ των οποίων και ο σχεδιαστής γυναικείων υποδημάτων Κριστιάν Λουμπουτέν, στενός φίλος της Λάιβλι.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΝΙΣ, ΣΤΗ ΣΚΑΡΛΕΤ

Ο πρότερος βίος του γόη Ράιαν Ρέινολντς αποδεικνύει πως αρέσκεται στο να ερωτεύεται όμορφες και διάσημες κυρίες. Η αρχή είχε γίνει το 2002, όταν γνώρισε τη συμπατριώτισσά του και δημοφιλή τραγουδίστρια Αλάνις Μόρισετ. Τον Ιούνιο του 2004 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν τελικά τον Φεβρουάριο του 2007.

Επί της ουσίας, ο Ρέινολντς παράτησε τη Μόρισετ για τα (λάγνα) μάτια της Σκάρλετ Γιόχανσον. Τον Μάιο του 2008 αποφάσισαν να αρραβωνιαστούν και λίγους μήνες αργότερα παντρεύτηκαν.

Ο γάμος τους άντεξε περίπου τρία χρόνια, όταν και ανακοίνωσαν την από κοινού λύση του. Η ανεπίσημη εκδοχή για το διαζύγιο ήταν πως οι επαγγελματικές ανάγκες του ζευγαριού τους κρατούσαν μακριά πολύ καιρό, κάτι που δεν άντεχε η Σκάρλετ, αλλά οι κακές γλώσσες λένε πως ο Ράιαν ήταν ήδη «τσιμπημένος» με την Μπλέικ Λάιβλι.

ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΩΜΩΔΙΕΣ

Με όπλο τη γοητεία αλλά και τους… κοιλιακούς του, ο Ράιαν Ρέινολντς θεωρείται από τους πλέον περιζήτητους ηθοποιούς αυτήν την περίοδο στο Χόλιγουντ, κερδίζοντας αρκετούς ρόλους. Η καριέρα τού πιο σέξι εν ζωή άνδρα για το 2010, σύμφωνα με το περιοδικό «People», ξεκινά ουσιαστικά το 1998, όταν κρατούσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του ABC «Two Guys and a Girl».

Στην πορεία, μεταπήδησε στον κινηματογράφο και χρόνο με τον χρόνο συμμετείχε σε όλο και περισσότερες παραγωγές, κυρίως ταινίες δράσης αλλά και κωμωδίες. Η πιο πρόσφατη εμφάνισή του ήταν στην ταινία «Green Lantern», βασισμένη σε βιβλία κόμικς, η οποία θάφτηκε από κοινό και κριτικούς όχι τόσο εξαιτίας της ερμηνείας του Ρέινολντς όσο για το σενάριο και τη σκηνοθεσία της.

Μέσα στο 2011 πρωταγωνίστησε επίσης στην περιπέτεια «Safe House» μαζί με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, ενώ από τη νέα χρονιά θα τον δούμε στην αστυνομική περιπέτεια «R.I.P.D.». Φημολογείται πως θα πρωταγωνιστήσει επίσης στο ριμέικ της διάσημης ταινίας «Highlander».

Το «Gossip Girl» κέρδισε φήμη δίπλα στον ΝτιΚάπριο

Ο πρότερος ερωτικός βίος της Μπλέικ Λάιβλι έχει απασχολήσει αρκετά τα αμερικανικά μίντια. Η 25χρονη ηθοποιός, εκτός από τη συμμετοχή της στη νεανική σειρά «Gossip Girl», έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό λόγω της σχέσης της με τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Οπως οι περισσότερες σχέσεις του ηθοποιού έτσι κι αυτή κράτησε μόλις λίγους μήνες, διάστημα όμως αρκετό για να χαρίσει φήμη στην ξανθιά καλλονή. Πριν από τον ΝτιΚάπριο η Λάιβλι διατηρούσε δεσμό με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Gossip Girl», τον Πεν Μπάτζλεϊ.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget