Ο Robert Pattinson συγχώρησε την Kristen Stewart!


 

Μπορεί η σχέση τους να κλονίστηκε μόλις έσκασε η βόμβα ότι η Kristen Stewart απάτησε τον Robert Pattinson με τον σκηνοθέτη της Rupert Sanders, όμως δημοσιεύματα σήμερα αναφέρουν ότι ο Robert αποφάσισε να συγχωρήσει την άπιστη Kristen και είναι και πάλι μαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους είχαν μια ειλικρινή συζήτηση στην οποία έπεσε πολύ κλάμα, με τον Robert τελικά να… «πέφτει» και να συγχωρεί την άτακτη σύντροφό του.

«Ο Robert και η Kristen αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να ζήσουν χωριστά. Η Kristen του άνοιξε την καρδιά της και του είπε ότι είναι το λάθος μιας βραδιάς», είπε πηγή στην εφημερίδα Sun.

Οι δυο τους ετοιμάζονται τώρα να πάνε σε ένα απομονωμένο σπίτι στο Λος Άντζελες και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να σώσουν τη σχέση τους.

«Ο Robert κατάλαβε πόσο πολύ μετάνιωσε η Kristen και την έχει συγχωρήσει. Πραγματικά αγαπούν ο ένας τον άλλο», είπε η ίδια πηγή.

Μάλιστα η Kristen έκανε ότι μπορούσε για να αποδείξει στον Robert την μεγάλη της αγάπη για εκείνον, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τον πείσει για τα αισθήματά της.

Μένει τώρα να δούμε τι θα ακολουθήσει και αν όντως ο Robert θα μπορέσει να ξεπεράσει την απιστία της καλής του.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget