Νέες φωτογραφίες της Kate Middleton στο Ιταλικό Chi


 

Οι φωτογραφίες με την γυμνόστηθη δούκισσα Kate Middleton δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν τον γύρο τους σε όλο τον κόσμο.
Μετά το περιοδικό Closer, και το ιταλικό περιοδικό Chi υπόσχεται ακόμα πιο αποκαλυπτικές πόζες της Δούκισσας του Cambridge.
Και αυτό το περιοδικό ανήκει στον όμιλο Μοndatori, ο οποίος ανήκει κατά 50% και πλέον στον όμιλο του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη κατά του «Closer» για παραβίαση της ιδιωτικής τους ζωής.
Το ιταλικό περιοδικό υπόσχεται ότι τη Δευτέρα θα αφιερώσει 26 σελίδες στη σύζυγο του πρίγκιπα William, με τις φωτογραφίες του «Closer» και με τον τίτλο «Η Βασίλισσα είναι γυμνή» στο εξώφυλλό του.

Το παλάτι, από την πλευρά του, κινήθηκε νομικά εναντίον του περιοδικού και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με νομικούς συμβούλους σε Βρετανία και Γαλλία.

«Η λύπη τους μετατράπηκε σε θυμό και δυσπιστία καθώς μάθαμε περισσότερα για τις φωτογραφίες. Πιστεύουμε ότι ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή» δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, το οποίο, σύμφωνα με πηγές, ενημερώθηκε νωρίς χθες το πρωί για τις φωτογραφίες και είδε αντίτυπό τους.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget