Ο εκδότης του Chi δημοσιεύει 200 φωτογραφίες της Kate Middleton


 

Η βασίλισσα είναι γυμνή: Αυτός θα είναι ο τίτλος του ιταλικού περιοδικού Chi, το οποίο θα αφιερώσει ένα ολόκληρο 26σέλιδο αφιέρωμα στην Kate Middleton. Ο εκδότης του Chi θα δημοσιεύσει 200 φωτογραφίες της Kate Middleton
Μάλιστα το Ιταλικό περιοδικό, το οποίο ανήκει στον ίδιο εκδοτικό οίκο με το γαλλικό «Closer» -το οποίο δημοσίευσε πρώτο τις επίμαχες εικόνες - υπόσχεται πολλές και "φρέσκιες" φωτογραφίες του ζευγαριού, ίσως και πάνω από 200!
Και ενώ το πριγκιπικό ζεύγος ετοιμάζει μηνύσεις, ο εκδότης του Chi εμφανίζεται ανυποχώρητος. Ακόμα και η Βασίλισσα δεν θα τον σταματούσε από το να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge, δήλωσε στο Tweeter.
Το παλάτι, από την πλευρά του, κινήθηκε νομικά εναντίον του περιοδικού και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με νομικούς συμβούλους σε Βρετανία και Γαλλία.

«Η λύπη τους μετατράπηκε σε θυμό και δυσπιστία καθώς μάθαμε περισσότερα για τις φωτογραφίες. Πιστεύουμε ότι ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή» δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, το οποίο, σύμφωνα με πηγές, ενημερώθηκε νωρίς χθες το πρωί για τις φωτογραφίες και είδε αντίτυπό τους.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget