Βιβλίο αποκαλύπτει το σκληρό πρόσωπο της Αθηνάς Ωνάση


 

Ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, έγραψε ένα βιβλίο το οποίο "καίει" την Αθηνά Ωνάση. Στο βιβλίο αποκαλύπτετε το σκληρό πρόσωπο της κληρονόμου.

Στο «Athina Onassis: In the eye of the storm», που κυκλοφορεί στα αγγλικά σε ηλεκτρονική έκδοση, ο γνωστός δικηγόρος αποκαλύπτει πράγματα που λίγοι γνωρίζουν και χαρακτηρίζει την Αθηνά «κούκλα από ατσάλι» και «σκληρό άνθρωπο».

«Όταν κάποια στιγμή η θεία της Αθηνάς, Όλγα Ωνάση, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ζήτησε τη βοήθειά της, εκείνη ποτέ δεν ανταποκρίθηκε και τόσο τα τηλεφωνήματά της όσο και το γράμμα που έγραψε στη χρυσή κληρονόμο δεν έλαβαν ποτέ απάντηση. Η Όλγα μού τηλεφωνούσε κάθε 10 ημέρες περίπου, λέγοντάς μου ότι δεν είχε καθόλου χρήματα και εξαιτίας του προχωρημένου της ηλικίας της δεν μπορούσε να δουλέψει», εξιστορεί ο κ. Μανθεάκης στο βιβλίο.

Και ο πρώην εκπρόσωπος της οικογένειας καταλήγει: «Η Αθηνά και οι άνθρωποι της στην Ελβετία αγνόησαν το αίτημα της θείας της… Λίγο καιρό αργότερα η Όλγα κατέφευγε καθημερινά στο συσσίτιο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και περίμενε υπομονετικά τη σειρά της σε μια μεγάλη ουρά απόρων, προκειμένου να της δώσουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό. Την ίδια ώρα -στις 22 Οκτωβρίου του 2003- η Αθηνά φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης εφημερίδας, να αγόρασε στον Ντόντα πανάκριβη αγελάδα ράτσας, που της κόστισε 230.000 δολάρια».

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget