Έντονη διαμάχη μεταξύ Παπαρίζου - Μαυρίδη


 

Στα άκρα φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να φτάσουν η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης, καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία όσον αφορά το μοίρασμης κοινής τους περιουσίας.

Mπορεί οι δρόμοι τους να έχουν χωρίσει οριστικά, καθώς και οι δύο έχουν στη ζωή τους νέους συντρόφους, όμως οι διαφορές μεταξύ τους παραμένουν άλυτες, με το κλίμα να έχει βαρύνει ίδιαίτερα τις τελευταίες μέρες. H πλευρά του μάνατζερ βρίσκεται σε διαδικασία σύνταξης νέου εξωδίκου, ενώ και η τραγουδίστρια δεν θα μείνει, από ότι φαίνεται, με σταυρωμένα χέρια.

Η συνάντηση, η οποία είχε προγραμματιστεί μαζί με τους δικηγόρους τους, προκειμένου να λύσουν τις οικονομικές διαφορές που προκύπτουν από την κοινή εταιρεία που είχαν συστήσει το διάστημα που ήταν ζευγάρι, ακόμα εκκρεμεί και δεν φαίνεται να γίνεται άμεσα.

Σύμφωνα, δε, με πληροφορίες, τον περασμένο Ιούλιο, οι δυο τους είχαν μία συνάντηση παρουσία των δικηγόρων τους, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές που προέκυψαν από τη συνεργασία τους. Όπως υποστηρίζει η πλευρά του Τόνυ Μαυρίδη, η τραγουδίστρια δεν έφερε μαζί της τα απαραίτητα φορολογικά βιβλία και αποφασίστηκε νέα συνάντηση, καθώς ο μάνατζερ αξιώνει από την εταιρεία ποσό που υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ.

Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget