Λευτέρης Χαχαμίδης: Η Βούλα είχε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη


 

Σε μια συνέντευξη κόλαφο ο κικ μπόξερ, Λευτέρης Χαχαμίδης, αποκαλύπτει πώς η πρώην αρραβωνιαστικιά του, Βούλα Παπαχρήστου τον απάτησε με τον… Ηλία Κασιδιάρη και ρίχνει «φως» στα γιατί έγραψε το ρατσιστικό μήνυμα στο twitter της που στάθηκε αιτία να αποκλειστεί.

''Η πρώην σύντροφος μου, η Βούλα Παπαχρήστου, διατηρούσε παράλληλη σχέση με τον Κασιδιάρη, κάτι που κατάλαβα πολύ αργότερα από έναν κρυφό λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μια φωτογραφία που μου εστάλη, από πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα της Χρυσής Αυγής αλλά και μια σειρά από γεγονότα, όπως η "τυχαία" συνάντησή μου με τον αδελφό του βουλευτή έξω από το πατρικό της'' λέει στο Πρώτο Θέμα ο δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας, Λευτέρης Χαχαμίδης.

Ο γνωστός κικ μπόξερ, που έκανε μάλιστα πρόταση γάμου στην «γυναίκα της ζωής του» Βούλα ένα βράδυ στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης, αποκαλύπτει πώς εκείνη «διατηρούσε λογαριασμό στο twitter χωρίς να το γνωρίζω».

«Πληροφορήθηκα στο σπίτι της μητέρας της Βούλας, λίγο πριν πετάξουμε για το Λονδίνο, για το σχόλιο της στο twitter. Μου έκανε εντύπωση. Όταν ξεκινήσαμε μαζί με τη Βούλα να φτιάχνουμε τις προσωπικές μας σελίδες στο facebook, εκείνη ως Βούλα Παπαχρήστου κι εγώ ως Λευτέρης Χαχαμίδης, διαπιστώσαμε ότι είχαμε πάρα πολύ κόσμο που δεν γνωρίζαμε προσωπικά. Αποφασίσαμε να αφήσουμε σε λειτουργία μόνο τις σελίδες που αναφέρονται αποκλειστικά στις αθλητικές μας δραστηριότητες και να δημιουργήσουμε μαζί ένα άλλο προφίλ, στο οποίο δεχόμασταν μόνο όσους γνωρίζαμε προσωπικά. Δεν μπορούσα να καταλάβω πού και πώς δημοσίευσε αυτό το σχόλιο, δεδομένου ότι δεν είχε γίνει από τον κοινό μας λογαριασμό. Τότε διαπίστωσα ότι διατηρούσε λογαριασμό στο twitter χωρίς να το γνωρίζω. Έτσι, λοιπόν, είδα ότι αντάλλασσε μηνύματα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, και πως ανέβαζε διάφορες αναρτήσεις σχετικά με τις θέσεις του συγκεκριμένου κόμματος…

Ο κ. Χαχαμίδης υποστηρίζει ακόμα ότι η Β. Παπαχρήστου δεν είχε ιδέα από πολιτική πριν την σχέση της με τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Όταν γυρίσαμε από διακοπές μου ζήτησε να χωρίσουμε χωρίς να μου εξηγήσει τον λόγο», αποκαλύπτει και προσθέτει πώς λίγο μετά ο αθλητής έμαθε πως η τότε αγαπημένη του Βούλα διατηρούσε δεσμό με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Λευτέρης Χαχαμίδης αποκαλύπτει πως τα έμαθε όλα:''Από φίλους που είτε μπορεί να είναι ασφάλεια σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε επειδή είμαι σε ένα σώμα ασφαλείας και έχω από αυτό το χώρο πολλούς γνωστούς.Προσπάθησα να μην τους πιστέψω, όπως και τα πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο που μιλούσαν για τη σχέση τους. Κάποια στιγμή ήρθαν στα χέρια μου φωτογραφίες της Βούλας στις οποίες φαίνεται να συντρώγει με τον αδελφό της και ένα μέλος της Χρυσής Αυγής», θυμάται. Τότε η κ. Παπαχρήστου του είπε πως όπως κάθε αθλητής έχει θαυμαστές έτσι και ο αδελφός του γνωστού Χρυσαυγίτη της ζήτησε να βγάλουν μια φωτογραφία!

Βέβαια, «τυχαία» βρέθηκε και στο σπίτι της την ημέρα που ο Λ. Χαχαμίδης, πήγε να μαζέψει τα πράγματα του. Ο ίδιος περιγράφει ότι λίγο αφότου έφτασε στο πρώην κοινό τους σπίτι, έφτασε και ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον αδερφό του. Εκείνη του είπε πώς ήρθε για να πάρει συμπληρώματα διατροφής, ωστόσο ο ίδιος κατάλαβε ότι πιθανότατα τον είχε ενημερώσει η αθλήτρια.

Όσο για το πώς θα αντιδρούσε να τον συναντούσε; «Δεν ρίχνω ευθύνες στον ίδιο, ότι επειδή χώρισα με τη Βούλα φταίει αυτός. Άνδρας είναι, πιθανώς να τον πλησίασε η Βούλα και να γοητεύτηκε. Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του. Αν με προκαλούσε, θα του έλεγα με χιούμορ "Βάλε γάντια και έλα να τα πούμε στο ρινγκ". Οι αρχές μου και ο αθλητισμός με έχουν διδάξει ότι δεν πρέπει να εμπλέκομαι σε φασαρίες στον δρόμο. Μόνο αν χρειαστεί να αμυνθώ. Πάντως ειλικρινά δεν θα ήξερα πώς να αντιδράσω», υποστηρίζει.

Πάντως, ο ίδιος παρόλο που παραδέχεται ότι ο χωρισμός του με την αθλήτρια ήταν έντονος, θεωρεί πολύ σκληρή την τιμωρία της για το μήνυμα στο twitter.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget