Η Natalie Portman μετά το γάμο της, σε γυμνή φωτογράφιση



Η Natalie Portman, το βράδυ του Σαββάτου στο παραθαλάσσιο θέρετρο Big Sur, 390 χλμ. βορειοδυτικά του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση., παντρεύτηκε τον Γάλλο χορογράφο Benjamin Millepied, τον οποίο γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας "Black Swan"

Η ηθοποιός φορούσε ένα φόρεμα του οίκου Rodarte, το οποίο είχε ήδη φορέσει στην τελετή απονομής των Όσκαρ το 2010, στην οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της μπαλαρίνας στο αμερικανικό ψυχολογικό θρίλερ, σε σκηνοθεσία Darren Aronofsky.
Οι φωτογραφίες του γάμου της έκαναν το γύρο του κόσμου και τώρα η Natalie Portman βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του οίκου Dior!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η 31χρονη ηθοποιός γίνεται το πρόσωπο του φημισμένου γαλλικού οίκου, ούτε η πρώτη φορά που βγάζει τα ρούχα της για να τον διαφημίσει.

Σκοπός της να προωθήσει τη νέα σειρά Diorskin Nude Skin-Glowing, η οποία περιλαμβάνει make-up, πινέλα μακιγιάζ, κραγιόν και μανό, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στην αγορά τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget