Ουρές για την Lady Gaga στην Βραζιλία!



Ουρές περιμένουν οι θαυμαστές της  Lady Gaga στην Βραζιλία για να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι που θα τους δώσει την δυνατότητα να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια στις δύο συναυλίες που θα δώσει στη Βραζιλία, μία στις 9 Νοεμβρίου στο Ρίο και άλλη μία δύο ημέρες αργότερα στο στάδιο Μορούμπι του Σάο Πάουλο.
Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν έως και τέσσερις ημέρες για να αποκτήσουν ένα εισιτήριο. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς, για να αντέξουν την αναμονή είχαν προμηθευτεί καρέκλες, ρούχα, οδοντόβουρτσες!
"Πήρα ρούχα και μια οδοντόβουρτσα γιατί ήξερα ότι θα έμενα εδώ από την Δευτέρα", δήλωσε μια νεαρή δασκάλα, η Ζοϊσελέν Ντουάρτε. Για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια όταν θα άνοιγαν τα γκισέ μια φοιτήτρια, η Λαρίσα Μαμέντ, είχε αναλάβει να συντάξει μια λίστα με όσους βρίσκονταν ήδη μπροστά της στην ουρά. "Υπάρχουν 190 ονόματα, όμως δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα", ανέφερε.
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής στο Σίτιμπανκ Χολ, στη συνοικία Μπάρα ντα Τιζούκα, αλλά οι νέοι είχαν σχηματίσει ουρά ήδη από την Δευτέρα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα G1 του καναλιού Globo.  Για τη συναυλία του Ρίο διατίθενται 90.000 εισιτήρια σε τιμές που κυμαίνονται από 90 έως 375 δολάρια.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget