Φράγκο για την Katie Holmes απο διαζύγιό της με τον Tom Cruise



Φράγκο δεν παίρνει η Katie Holmes ως αποζημίωση ή διατροφή μετά το διαζύγιό της με τον Tom Cruise.
Με άδεια χέρια αποχωρεί από τον γάμο της με τον Tom Cruise η  Katie Holmes Κάτι που όμως δεν συμβαίνει και με την κόρη του πρώην ζευγαριού, Suri, αφού οι δύο γονείς συμφώνησαν σε ετήσια διατροφή τετρακοσίων χιλιάδων δολαρίων. Και μπορεί το ποσό να μη φαντάζει μεγάλο, ωστόσο ο Tom Cruise θα δίνει κι άλλες «παροχές» στην κόρη του.

Οπως μετέδωσε πρώτη η ιστοσελίδα ΤΜΖ, η Katie Holmes δεν θα λάβει καμία αποζημίωση ή διατροφή μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise, όμως η εξάχρονη Suri θα δικαιούται 400.000 δολάρια ετησίως από τον πατέρα της μέχρι να κλείσει τα δεκαοκτώ της χρόνια.

Επικαλούμενη πηγές που γνωρίζουν τα δικαστικά έγγραφα τα οποία κατατέθηκαν από τους πρώην συζύγους για την οριστικοποίηση του διαζυγίου τους (κάτι που συνέβη στις αρχές της περασμένης εβδομάδας), η ιστοσελίδα αναφέρει ότι επειδή η Katie Holmes είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, δεν δικαιούται τίποτα από την περιουσία του Κρουζ, η οποία ανέρχεται σε 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο ο διάσημος ηθοποιός θα πληρώνει διατροφή τέκνου για τα επόμενα δώδεκα χρόνια. Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 4,8 εκατομμύρια δολάρια ή 33.333,33 δολάρια κάθε μήνα.

Στο ποσό αυτό δεν περιλαμβάνεται μια σειρά εξόδων, που σίγουρα είναι πολλά. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Tom Cruise είναι επίσης υποχρεωμένος να καλύπτει τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και εξωσχολικά έξοδα του παιδιού του, ακόμα κι όταν η Suri φτάσει να φοιτά στο πανεπιστήμιο.

Μεταξύ άλλων, συμφωνήθηκε επίσης η Suri να μη φοιτήσει σε σχολείο στο οποίο θα είναι εσωτερική. Δεν θα μπορεί, δηλαδή, να γραφτεί σε κάποιο από τα σχολεία που ενδεχομένως θα επιθυμούσε ο πατέρας της.

Κάποιοι έσπευσαν να σημειώσουν ότι το ποσό της διατροφής για τηSuri είναι πολύ μικρότερο απ’ αυτό που θα επιδίκαζε δικαστήριο.

Ωστόσο η απάντηση σ’ αυτό είναι μάλλον ότι η  Katie Holmes προτίμησε να συμφωνήσει σε κάποια άλλα ζητήματα με τον πρώην άντρα της ώστε να έχει στην ουσία εκείνη τον έλεγχο ανατροφής της Suri. Αλλωστε, έχει κι εκείνη αρκετά χρήματα για να ζει άνετα με την κόρη της.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget