Jennifer Aniston: Χώρισε τον Justin επειδή δεν την παντρεύεται;



Τα νέα που έρχονται για το ζευγάρι δεν είναι καλά. Σύμφωνα με φήμες λοιπόν, το ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του χωρισμού ή και πιθανότατα να είναι ήδη χωρισμένοι και για όλα φταίει η επίμονη άρνηση του Justin για επίσημη δέσμευση.

Μάλιστα, πρόσφατα οι δυο τους δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Santa Monica με την έκβαση της βραδιάς να είναι καταστροφική. Το ζευγάρι έφυγε άρον άρον από το μαγαζί ενώ στο αμάξι σύμφωνα με άτομα που βρέθηκαν εκεί, η Jennifer φάνηκε να κλαίει. Άτομο από το περιβάλλον των διάσημων ηθοποιών υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο βράδυ η Jennifer έδωσε τελεσίγραφο στον Justin ότι ή θα παντρευτούν ή θα χωρίσουν.
Η απάντηση του Theroux μάλλον ήταν αρνητική με αποτέλεσμα η Aniston να του ζητήσει να πραγματοποιήσει την απειλή της. Παρά το γεγονός ότι εκείνος την παρακάλεσε να γυρίσει πίσω, η διάσημη ηθοποιός είχε ήδη πάρει την απόφασή της. Άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες εκ των έσω η Jen δεν εμπιστεύτηκε ποτέ απόλυτα τον Theroux και μάλιστα η δυσπιστία της τον τελευταίο καιρό έγινε ακόμα μεγαλύτερη καθώς ανακάλυψε ότι ο καλός της μιλά όλο και πιο συχνά με την πρώην του.

Να σημειώσουμε βέβαια ότι τα ξένα tabloits τους χωρίζουν αρκετά συχνά. Αλήθεια ή ψέμματα ο χωρισμός τους; Ο χρόνος θα δείξει ...
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget