Παντρεύονται οι Brangelina αυτό το Σαββατοκύριακο;



Ελάχιστες πληροφορίες για τον γάμο των Brangelina έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, ενώ φαίνεται πως ο star του Hollywood τα είχε σχεδιάσει όλα εδώ και καιρό κρατώντας τα επτασφράγιστο μυστικό.
Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie έκαναν τις φήμες που θέλουν το γάμο τους να πλησιάζει να οργιάσουν μετά τη διοργάνωση ενός οικογενειακου πάρτι που θα γίνει στο σπίτι τους στη Γαλλία αυτό το Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», το πάρτι θα γίνει για την 50η επέτειο γάμου των γονιών του Brad, όμως οι ντόπιοι λένε ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι. Το ζευγάρι με τα έξι του παιδιά ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Απρίλιο και το σχέδιό τους ήταν να κάνουν μια μικρή τελετή στο Chateau Miraval, στο σπίτι τους στη Νότια Γαλλία. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι όλες οι ετοιμασίες γίνονται για αυτό τo ευχάριστο γεγονός.
Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι και ο πατέρας του Brad, Bill και η μητέρα του,  Jane. Ο κορυφαίος στο είδος του κοσμηματοπώλης, Robert Procop, που έκανε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους, φημολογείται ότι θα παρευρεθεί στην κατοικία τους.
«Πιστέψτε με, δεν υπάρχουν προσκλητήρια γάμου», δήλωσε ο ξάδερφος του Brad Pitt, , Martin Poucher, στο  Celebuzz.

Και προσθέτει πως «όσες πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τα προσκλητήρια γάμου και τη λίστα με τους καλεσμένους δεν ισχύουν»!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget