Παντρεύονται Brad Pitt - Angelina Jolie στο κάστρο Miraval


 

 Γάμος στο Hollywood και

μάλιστα ένας γάμος για τον οποίο πολύ τον περίμεναν αλλά άργησε επτά χρόνια.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie επιτέλους παντρεύονται μετά από επτά χρόνια σχέσης και μερικά παιδιά βιολογικά αλλά και υιοθετημένα .

Μάλιστα ο Brad Pitt έκανε και γαμήλιο δώρο στην Angelina , ένα πανάκριβο ρολόι!

Ο γάμος έχει οριστεί το Σαββατοκύριακο στο σπίτι - κάστρο των Brangelina στο κάστρο Miraval στη Γαλλία.

Στο σπίτι βρίσκονται ήδη και οι γονείς του Brad, ο πατέρας του Bill και η μητέρα του, Jane για τους βοηθήσουν.Ο γάμος θα γίνει μετά τη διοργάνωση ενός οικογενειακου πάρτι.

Το πάρτι θα γίνει για την 50η επέτειο γάμου των γονιών του Brad, όμως οι ντόπιοι λένε ότι υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στο σπίτι. Το ζευγάρι με τα έξι του παιδιά ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Απρίλιο και το σχέδιό τους ήταν να κάνουν μια μικρή τελετή στο Chateau Miraval, στο σπίτι τους στη Νότια Γαλλία. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι όλες οι ετοιμασίες γίνονται για αυτό τo ευχάριστο γεγονός.

Ο κοσμηματοπώλης Robert Procop, κατασκεύασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της Angelina το οποίο κόστισε 250,000$ και είναι και αυτός στο Miraval!

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους θα είναι και ο George Clooney,ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σπίτι του στην Ιταλία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο λόγος που αγόρασαν οι Brangelina το συγκεκριμένο σπίτι αξίας 35εκατομμυρίων λιρών στο συγκεκριμένο μέρος και έχτισαν και μια μικρή εκκλησία ήταν για να παντρευτούν!





Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget