Το δράμα της Σιλά και η άγνωστη ζωή της



Η πανέμορφη Toυρκάλα ηθοποιός, Cancu Dere, η οποία πρωταγωνιστεί στο σίριαλ «Sila» που προβάλλεται καθημερινά από το Mega, μπορεί να έχει προκαλέσει καύσωνα τηλεθέασης με την τηλεοπτική της ιστορία, όμως και στην πραγματικότητα η ζωή της κρύβει ένα ερωτικό δράμα που η ίδια κατάφερε να ξεπεράσει μόλις πριν από μερικούς μήνες.

Η Cancu Dere έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό την περασμένη σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στο πετυχημένο τουρκικό σίριαλ «Ezel» που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, αλλά έχει κερδίσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό ως «Sila». Η μελαχρινή καλλονή μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της επαγγελματικής της ζωής, ωστόσο στην προσωπική της ζωή τα σχέδια της ανατράπηκαν από τη μια μέρα στην άλλη. Πίσω από τον ρόλο της στη ρομαντική ιστορία με τον Μποράν Αγά κρύβεται ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που της έχει αφήσει πληγές.

Η ηθοποιός για πολλά χρόνια είχε δεσμό με τον Τούρκο συνάδελφό της Cem Yilmaz, ο οποίος παίζει κυρίως σε έργα δικής του παραγωγής, καθώς πρόκειται για πολυεκατομμυριούχο. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι στα έξι χρόνια σχέσης τους χώρισαν και τα ξαναβρήκαν τρεις φορές.

Ο τελευταίος όμως χωρισμός τους ήταν και ο πιο επεισοδιακός, αφού ο Cem την απάτησε και μάλιστα με την καλύτερή της φίλη. Το χειρότερο στην ιστορία είναι πως ο Cem απέκτησε και παιδί με τη παράνομη σχέση του και έτσι ενώ όλοι περίμεναν πως Cem και Cancu θα γίνονταν και επίσημα ζευγάρι, τελικά όλα ανατράπηκαν.

Η όμορφη Cansu δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλο αυτό δεν είναι το σενάριο κάποιας σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά η πραγματική της ζωή. Ετσι, προδομένη και απατημένη από τον άντρα με τον οποίο ήταν ερωτευμένη αλλά και από την κολλητή της φίλη, κλείστηκε στον εαυτό της και της πήρε αρκετούς μήνες μέχρι να μαζέψει και πάλι τα κομμάτια της.

Μόλις πριν από μερικούς μήνες κατάφερε να βρει ξανά τον εαυτό της και τον έρωτα στα μάτια του γνωστού Τούρκου φωτογράφου Σεν Αϊντίν, ο οποίος στέκεται διαρκώς πλέον στο πλευρό της. Τα τελευταία χρόνια η Cancu Dere αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της Τουρκίας!

Γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 1980 και είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης. Το 2000 συμμετείχε στα καλλιστεία, όπου αναδείχθηκε αναπληρωματική Miss Τουρκία και από εκεί ξεκίνησε λαμπρή καριέρα ως μοντέλο. Ο τίτλος τής άνοιξε διάπλατα τις πόρτες στον χώρο του θεάματος, ξεκινώντας έτσι την πορεία της ως ηθοποιός με πολλές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές εμφανίσεις. Μάλιστα, είναι από τις λίγες ηθοποιούς της Τουρκίας που από την πρώτη στιγμή της καριέρας της δεν είχε πρόβλημα να δημοσιοποιήσει τους έρωτές της. Μάλλον το ήθελε κιόλας, καθώς έτσι είδε το όνομά της αλλά και τις φωτογραφίες της στις πρώτες σελίδες όλων των κουτσομπολίστικων περιοδικών.

Το παρελθόν της ως μοντέλο έχει δώσει αφορμή για ποικίλα τηλεοπτικά αφιερώματα στα τουρκικά ΜΜΕ, αφού πολλές φορές έχει προκαλέσει με αισθησιακές και άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες, ενώ οι έρωτές της έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget