Ο γάμος του Νίκου Αναδιώτη.



Ο Νίκος Αναδιώτης είναι ένας πρωτοεμφανιζόμενος ηθοποιός που τον είδαμε για πρώτη φορά στο σίριαλ του Mega «Βασιλιάδες». Ο ταλαντούχος Νίκος έκλεψε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την υποκριτική του ικανότητα αλλά και με το σώμα το οποίο διαθέτει.
Μπορεί λοιπόν ο Νίκος Αναδιώτης να απέκτησε γρήγορα πολλές θαυμάστριες και μεγάλη δημοσιότητα, αλλά δεν πήραν τα μυαλά του αέρα. Μετά από δύο χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Βασιλική Παπαδοπούλου, ο ηθοποιός ανέβηκε την Κυριακή τα σκαλιά της εκκλησίας του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Ο νεαρός ηθοποιός αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά του για τον γάμο.

Ο ηθοποιός έφτασε στην εκκλησία  με ένα μαύρο Fiat 500. Στο πλευρό του γαμπρού βρέθηκε ο φίλος και συμπρωταγωνιστής του στους «Βασιλιάδες» Τόμας Πρωτόπαπας και το μοντέλο Κώστας Γκρέκας με τη σύζυγό του. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Μετά την τελετή ακολούθησε πάρτι σε γνωστό κέντρο της παραλιακής.
Η νύφη έφτασε στην εκκλησία μετά από λίγο με ένα μαύρο τζιπ Fiat το οποίο, όμως, δεν σταμάτησε αμέσως. Αφού έκανε μία βόλτα γύρω από την εκκλησία, το αυτοκίνητο που μετάφερε τη νύφη σταμάτησε και ο οδηγός κατέβηκε από αυτό απευθύνοντας στον γαμπρό την ερώτηση: "Είσαι σίγουρος;". Αμέσως μετά, κατέβηκε και η Βασιλική και εν μέσω χειροκροτημάτων ανέβηκε τα σκαλιά για να συναντήσει το σύντροφό της.
Στο γλέντι μετά τον γάμο το ζευγάρι χόρεψε το τραγούδι του Στέλιου Ρόκκου "Έμεινα εδώ", με την νύφη να μην αφήνει ούτε λεπτό τον Νίκο από την αγκαλιά της.
Ο ηθοποιός προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ημερομηνία του γάμου του αλλά τελικά δεν τα κατάφερε…
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget