Ο Πανταζής κοντά στο "Χαμόγελο του Παιδιού"



Τη φωνή του για το «Χαμόγελο του Παιδιού» χάρισε απλόχερα ο Λευτέρης Πανταζής, κάνοντας εκατοντάδες παιδιά να χαμογελάσουν. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα του προέδρου του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλου να λάβει μέρος στη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο Ευριπίδειο Θέατρο της Σαλαμίνας.

Τα έσοδά της διατέθηκαν προς όφελος του ιδρύματος. Στο κατάμεστο από 2.000 κόσμο θέατρο της Σαλαμίνας, ο Λευτέρης Πανταζής έδωσε τον καλύτερο εαυτό του. Ξεσήκωσε τον κόσμο τόσο με τα ανέκδοτά του, κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει, όσο και με τα τραγούδια του.

Οι αγκαλιές και τα «ευχαριστώ» που εισέπραξε από τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους του φίλους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή...

Το «παρών» στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία που έγινε για το «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσαν αρκετοί καλλιτέχνες, εκ των οποίων ο Δημήτρης Κοντολάζος, ο Θέμις Αδαμαντίδης, η Μπέσσυ Αργυράκη, η Λίτσα Γιαγκούση, η Σόφη Ζανίνου και άλλοι, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ενώ αρχικά είχαν δηλώσει ότι θα συμμετάσχουν, έλαμψαν διά της απουσίας τους.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget