Η Μαριάννα Καλλέργη στην Αμερική



Η Μαριάννα Καλλέργη ετοιμάζεται να ανοίξει τους ορίζοντές της. Η σέξι πρωταθλήτρια στο muay thai πριν από λίγες μέρες δέχτηκε πρόταση να πάει στην Αμερική προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες αφού ήδη έχει ξεχωρίσει στην Ελλάδα με το άθλημα που ασχολείται.

Παράγοντες του αθλητισμού πολιορκούν τη μελαχρινή αθλήτρια για να πάει στην Αμερική. «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί οι κόποι πολλών χρόνων σιγά-σιγά ανταμείβονται. Εχουν έρθει σε επικοινωνία μαζί μου άνθρωποι από την Αμερική και μου έχουν ζητήσει να συνεργαστούμε και αν όλα κυλήσουν καλά να πάω εκεί. Σκέφτομαι να ταξιδέψω για το επόμενο χρονικό διάστημα, γιατί εκεί με έχουν προσκαλέσει οικογενειακοί μου φίλοι, οπότε θα το συνδυάσω και με τα επαγγελματικά» λέει η Μαριάννα Καλλέργη στην «Espressο».

Η πρωταθλήτρια μάλιστα απαντάει και για το ενδεχόμενο να μείνει μόνιμα εκεί: «Προς το παρόν δεν μπορεί να συμβεί αυτό γιατί σπουδάζω στη Γυμναστική Ακαδημία. Με ενδιαφέρει πρώτα να ολοκληρώσω τις σπουδές και από εκεί και πέρα, εύχομαι να γίνει ό,τι καλύτερο. Αλλωστε ό,τι είναι να γίνει σε αυτή τη ζωή θα γίνει. Δεν κυνηγάω και δεν καταπιέζω καταστάσεις» δήλωσε η Μαριάννα.

Αυτή την περίοδο η σέξι αθλήτρια κάνει καλοκαιρινές διακοπές με τις φίλες της στη Σκιάθο. Οσον αφορά τα προσωπικά της, μπορεί να έχει χωρίσει οριστικά από τον Αλεξέι Μοτόριν, όμως στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια ακούγεται πως ο έρωτας της χτύπησε και πάλι την πόρτα. Η ίδια πάντως προς παρόν τηρεί σιγή ιχθύος αποφεύγοντας να απαντήσει τι τελικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget