Χατζηπαναγιώτης: "Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο"



Την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας εξέφρασε σε συνέντευξή του στο Αχελώος tv ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος έσπευσε να διευκρινίσει ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο αν οι Έλληνες γίνουν πρώτα αυστηροί με τον εαυτό τους και πάψουν να είναι ευκολόπιστοι.

«Είναι στο DNA του Έλληνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ρίχνει αλλού τις ευθύνες, με αποτέλεσμα να χάνει το δίκιο του… Στην περίπτωση των πολιτικών κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δίνουμε λαβές και να το εκμεταλλεύονται» ανέφερε ο ηθοποιός, επισημαίνοντας ότι πρέπει όλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους.

«Πρέπει να είμαστε αυστηροί πρώτα από όλα με τον εαυτό μας, να κοιτάξουμε πρώτα τις δικές μας “λαμογιές” και να αποβάλλουμε την καχυποψία… Να μη σκεφτόμαστε συνέχεια τι θα κερδίσουμε από τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας. Η ζωή δεν είναι έτσι, τα τελευταία χρόνια ήταν status ,αλλά τώρα αυτό δεν οδηγεί πουθενά» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε ανήσυχος για το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, το οποίο χαρακτήρισε «εμφυλιακό».

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο μέχρι σήμερα υπό τις προτροπές της πολιτικής ηγεσίας και το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι τη διχόνοια, το μίσος και τη συνεχή αντιπαράθεση. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να πολεμήσουμε με κοινό μέτωπο τον εξωτερικό εχθρό και όχι να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, να αξιολογούμε ο καθένας ξεχωριστά τις καταστάσεις με σύμμαχο τις διαφορετικές απόψεις και να μην μας πείθουν… οι ηλίθιοι» τόνισε.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget