Χριστίνα Παππά: Γιατί χώρισε με τον πρώην άντρα της;



Tι κι αν διανύει το 43ο έτος της ηλικίας της; Η Χριστίνα Παππά παραμένει μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες της showbiz και μάλιστα αυτό το διάστημα περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Η γνωστή ηθοποιός, σε συνέντευξή της στο «OK» μίλησε για τον νέο έρωτα στη ζωή της, τον Χάρη Σταματίου, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι χώρισε με τον σύζυγό της, Κλαούντιο Κολντεμπέλα, επειδή ερωτεύτηκε κάποιον άλλον άνδρα.

«Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι συναισθήματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πιο έντιμο να το πεις» ανέφερε για το γάμο της με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον «εκλεκτό» της καρδιάς της, τον Χάρη Σταματίου, λέγοντας ότι «…γνωριζόμαστε εδώ και τρία χρόνια, αλλά δεν έτυχε ποτέ να δούμε ο ένας τον άλλο διαφορετικά. Ούτε καν το περίμενα όπως δεν τον περίμενε ούτε κι εκείνος.(...). Ο Χάρης με προσέγγισε πολύ έξυπνα και ήταν αρκετά επίμονος. Είναι άντρας παλαιάς κοπής, που ξέρει τι χρειάζεται μια γυναίκα» .

Καταλήγοντας η Παππά τόνισε ότι συνήθως τη φλερτάρουν άνδρες μικρότερης ηλικίας: «Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει, αλλά κι έξω αν τύχει να βγω, θα με φλερτάρουν μικρότεροί μου. Ε, εδώ που τα λέμε οι άντρες άνω των πενήντα θα είναι ή παντρεμένοι ή προβληματικοί! Ποτέ στη ζωή μου δεν κοίταξα παντρεμένο».
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget