Μενεγάκη – Ματέο: Τρυφερά φιλιά στη συναυλία του Ρέμου


 

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, κι εσύ μιλάς για κάτι πράγματα μικρά. Για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο λέμε που για λίγες μέρες πρόδωσαν τον επίγειο παράδεισό τους, τα Άχλα και έκαναν κρουαζιέρα με τη θαλαμηγό γνωστού επιχειρηματία.

Η Ελένη και ο καλός της έκαναν μια μικρή βόλτα στα σοκάκια της Σκιάθου, πιασμένοι χεράκι, χεράκι και την επόμενη μέρα… «έδεσαν» Χαλκιδική.

Εκεί το ζευγάρι απόλαυσε τον Αντώνη Ρέμο στη συναυλία που έδωσε σε γνωστό beach bar και έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το Λενιώ σιγοτραγουδούσε τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και παρασυρμένη από την ερωτική ατμόσφαιρα δεν δίσταζε να δίνει τρυφερά φιλιά στον Μ. Παντζόπουλο, ο οποίος απολάμβανε στο έπακρο τα χάδια της καλής του.

Η Ελένη δείχνει πλέον πιο ευτυχισμένη από ποτέ και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείξει σε όλους το πόσο ερωτευμένη είναι.

Μετά τη Χαλκιδική, το ζευγάρι και η παρέα του πήγαν στη Χίο, όπου έμειναν για μία μέρα. Μάκης και Ελένη έκαναν και πάλι τις βόλτες τους στο νησί και την επόμενη μέρα κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο του νησιού, από όπου αναχώρησαν για Αθήνα με lear jet.

Στο αεροδρόμιο μάλιστα δεν αρνήθηκαν να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό υπαλλήλων του αεροδρομίου, ενώ χαμογελαστοί μιλούσαν σε όλο τον κόσμο που τους χαιρετούσε.

Μετά τη μίνι αυτή κρουαζιέρα το ζευγάρι πήγε Αθήνα και από εκεί επέστρεψε φυσικά στην Άνδρο, όπου και θα ολοκληρώσει τις διακοπές του.

Πηγή: Ok, HELLO













Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget