Εύα Λάσκαρη - Ντίνος Τσιώρης: Γάμος στη Μύκονο



Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το Σάββατο το απόγευμα η Εύα Λάσκαρη και ο σύντροφός της Ντίνος Τσιώρης.

Ο γάμος έγινε στη Μητρόπολη της Μυκόνου και η νύφη έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Ιάσονα Πελεκούδα.

Το σέξι μοντέλο επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό σε αρχαιοελληνικό στιλ με μοντέρνα γραμμή, συνδυασμένο με στιλάτα σανδάλια.

Τα μαλλιά και το μακιγάζ της επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η φίλη της νύφης Μαρία Ιορδανοπούλου. Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν από ήλιους, που είναι το αγαπημένο λουλούδι της Εύας.

«Περίμενα να ζήσω ένα όνειρο και ήταν κάτι παραπάνω. Μας πάντρεψε ο πατήρ Πέτρος, ο οποίος ήταν πολύ ζεστός και αληθινός μαζί μας. Το μυστήριο κράτησε μία ώρα. Ο άνδρας μου ήταν πολύ συγκινημένος. Δεν πάτησα το πόδι του, γιατί δεν πιστεύω σε αυτά» δήλωσε η Εύα Λάσκαρη.

Το ζευγάρι έφυγε από την εκκλησία με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, που είναι ενός φίλου τους. Μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό μαγαζί στο παλιό λιμάνι. Το ζευγάρι χόρεψε την αγαπημένη του μπαλάντα «November Rain» των Guns ’N’ Roses και στη συνέχεια έκοψαν τη γαμήλια τούρτα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο διάσημος DJ Little Louie Vega, ο οποίος είναι χρόνια φίλος και συνεργάτης του γαμπρού και του έκανε έκπληξη. Το «παρών» έδωσε και ο διεθνούς φήμης DJ Quentin Harris, ο οποίος έπαιξε μουσική και ανέβασε τη διάθεση.

«Ηταν κάτι που οργάνωνα έξι μήνες, για να ζήσει η Εύα ένα όνειρο όπως το είχε φανταστεί. Εξελίχθηκε ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι φανταζόμασταν. Ολα ήταν τέλεια και η επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη» δήλωσε στην «Εspresso» ο DJ Dino.

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget