Angelina Jolie - Brad Pitt: Πότε παντρεύονται;



Τα ξένα δημοσιεύματα θέλουν το ζεύγος Brangelina να ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να παντρευτεί αυτό το Σαββατοκύριακο!

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει στο κάστρο Miraval, όπου μένει το ζευγάρι στη Γαλλία και οι γονείς του Brad βρίσκονται ήδη εκεί για τους βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστούν!

Ο κοσμηματοπώλης Robert Procop, κατασκεύασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της Angelina το οποίο κόστισε 250,000$ και είναι και αυτός στο Miraval!

Όπως σας γράψαμε στο star.gr, o star του Hollywood έκανε και γαμήλιο δώρο στη σύντροφο του, ένα πανάκριβο ρολόι!

«Ο Brad βρισκόταν εκτός Γαλλίας και ήρθε άρον άρον προκειμένου να επιβλέψει τις ετοιμασίες. Τώρα βρίσκονται όλοι επί ποδός», δηλώνει άτομο από το οικογενειακό τους περιβάλλον.

Ποιοι αστέρες του Hollywood συγκαταλέγονται στη λίστα γάμου;;

Ο  George Clooney,ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στο σπίτι του στην Ιταλία, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε για άλλους celebrities.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο λόγος που αγόρασαν το συγκεκριμένο σπίτι αξίας 35εκατομμυρίων λιρών στο συγκεκριμένο μέρος και έχτισαν και μια μικρή εκκλησία ήταν για να παντρευτούν!

Οι αρραβώνες του ζευγαριού έγιναν τον Απρίλιο, μετά από εφτά χρόνια σχέσης! Μετά τους αρραβώνες κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες που έδειχνε εργάτες να χτίζουν ένα κτίριο δίπλα από την εκκλησία, όπου θα γίνει η δεξίωση.

Ο ξένος τύπος έκανε τακτικές αναφορές σε πιθανό γάμο των Brangelina όλο αυτό το διάστημα, αλλά συνέχεια τον ανέβαλαν!

Μην ξεχνάτε πως ο Pitt σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε δηλώσει πως «δεν θα παντρευτούμε αν δεν επιτραπεί ο γάμος των gay στην Αμερική».

Φυσικά, αμέσως μετά δήλωσε πως «εντάξει δεν πρόκειται να περιμένουμε τόσο πολύ»!
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget