Πώς γιόρτασε τα γενέθλια του ο Tom Cruise;



​Ο Tom Cruise είναι αλήθεια ότι δεν έχει και πολλά για να γιορτάσει . Έτσι για τα 50α γενέθλιά του αποφάσισε να αφήσει τους χορούς και τα πανηγύρια και να τα περάσει ήσυχα μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, την Isabella και τον Conor.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ήταν μια πολύ άσχημη μέρα για το γνωστό ηθοποιό που φαίνεται να έχει βυθιστεί στη λύπη εξαιτίας της κατάρρευσης του γάμου του με την Katie Holmes.
Ο Tom Cruise περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή ότι η Katie Holmes και η μικρή Suri θα πήγαιναν στο Λος Άντζελες για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά του, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός μιλά πολλές φορές μέσα στην ημέρα με τη Suri. Ο 17χρονος Conor πάλι πήρε ανοιχτά το μέρος του πατέρα του, γράφοντας στο Twitter:

«Η οικογένεια πάντα. Οι φίλοι έρχονται και παρέρχονται. Η οικογένεια είναι για πάντα».

Το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο, όταν έγινε γνωστό ότι οι δικηγόροι της Katie Holmes έχουν κινήσει τις διαδικασίες για να επισπευτεί η δίκη για την κηδεμονία της Suri και τη διατροφή.

Και μπορεί ο Tom να έχει βάλει μαύρες πλερέζες, η Katie από την άλλη απολαμβάνει την ελευθερία της συντροφιά με την κόρη της στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα είναι χαμογελαστή και ευδιάθετη, σε αντίθεση με φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μια εβδομάδα και φαινόταν αρκετά προβληματισμένη.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget