Το κάστρο που "γρουσουζεύει" τους γάμους των stars!



Η επιβλητικότητά του τραβά σαν μαγνήτης τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν έναν ξεχωριστό γάμο. Μεταξύ αυτών και διάσημοι που παντρεύτηκαν εκεί φιλοδοξώντας ο γάμος τους να μοιάζει με παραμύθι.

Κι όμως, το κάστρο Οντεσκάλκι που βρίσκεται στο Βρατσάνο, λίγο έξω από τη Ρώμη, αποδεικνύεται… γρουσούζικο για κάποιους. Τελευταίο «θύμα», το ζεύγος Κρουζ - Χολμς.

Το μεσαιωνικό κάστρο, μία από τις πιο όμορφες φεουδαρχικές κατοικίες του 15ου αιώνα, αποτελεί πλέον ιστορικό μουσείο που φιλοξενεί δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες τον χρόνο. Αποτελεί χώρο συνεδρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και τέλεσης γάμων.

Ο γάμος του Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς έμοιαζε πραγματικά με παραμύθι, χωρίς όμως happy end, όπως όλα δείχνουν.

Πριν από αυτό τον γάμο κι άλλα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν στο ιταλικό κάστρο χώρισαν στη συνέχεια. Το κάστρο γοήτευε ήδη από τη δεκαετία του ’40 τους σταρ του Χόλιγουντ.

Το πρώτο διάσημο ζευγάρι που παντρεύτηκε εκεί ήταν ο Τάιρον Πάουερ, sex symbol για χιλιάδες γυναίκες της εποχής του, και η Λίντα Κρίστιαν. Ομως ο μεγαλοπρεπής γάμος, που έγινε το 1949, διαλύθηκε επτά χρόνια αργότερα.

Το 1979 ο Μάρτιν Σκορτσέζε επέλεξε το ίδιο κάστρο για το τρίτο γάμο του, με την Ιζαμπέλα Ροσελίνι, την κόρη του Ρομπέρτο Ροσελίνι και της Ινγκριντ Μπέργκμαν. Κι αυτός ο γάμος δεν κράτησε, αφού τρία χρόνια αργότερα διαλύθηκε. Από την κατάρα του κάστρου του Μπρατσάνο δεν γλίτωσε και ένα διάσημο ζευγάρι από την Ιταλία.

Ο Ερος Ραματσότι, ο τραγουδιστής με τη βελούδινη φωνή, αντάλλαξε όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης με την τηλεπερσόνα Μισέλ Χούνζικερ τον Απρίλιο του 1998. Οι όρκοι τους όμως κράτησαν μόνο τέσσερα χρόνια.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget