Περιοδεία - αποκάλυψη για τους "Kiss"



Αποκάλυψη φιλοδοξούν οι Kiss να είναι για τους φαν τους η νέα καλοκαιρινή περιοδεία τους με τίτλο «The Tour», σε συνεργασία με τους Motley Crue, που ξεκινά στις 20 Ιουλίου από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

«Θα είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που παίρνει συνήθως ο κόσμος σε ένα βράδυ από μια συναυλία. Θα είναι ένας βομβαρδισμός με... rock’n’roll» υποσχέθηκε ο κιθαρίστας των Kiss Πολ Στάνλεϊ μιλώντας στο πρακτορείο Reuters και ξεκαθαρίζοντας ότι με τους Motley Crue τα έχουν βρει απολύτως. «Δεν υπάρχουν εγωισμοί, συγκρούσεις κι αυτός είναι ακόμα ένας τρόπος για να δώσεις στους φαν κάτι περισσότερο από μια απλή συναυλία - θα είναι ένα event» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Στάνλεϊ παραδέχτηκε ωστόσο ότι παρά την πολύχρονη εμπειρία του συγκεκριμένου συγκροτήματος, το άγχος δεν λείπει, καθώς καλούνται να σταθούν στο ύψος του θρύλου που έχουν δημιουργήσει. Επιπλέον αποκάλυψε ότι το νέο άλμπουμ τους με τίτλο «Monster» μόλις ολοκληρώθηκε και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

«Ξεχάστε τους Kiss. Πραγματικά πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άλμπουμ των Kiss. Είναι ένα υπέροχο άλμπουμ του είδους του, με όλα τα στοιχεία των κλασικών συγκροτημάτων που άκουγα -όλης της μουσικής που με ενέπνευσε-, των The Who, Stones, Humble Pie, Κλάπτον, Χέντριξ, Led Zeppelin» εξήγησε ο Στάνλεϊ, ο οποίος ερωτηθείς για το μυστικό της μακροζωίας των Kiss απάντησε ότι κρύβεται σε μια απλή φιλοσοφία: «Μια φορά ζει κανείς, ας γιορτάσουμε τη ζωή κι ας το ευχαριστηθούμε».

Σε κάθε περίπτωση, το γεγονός ότι τα μέλη του συγκροτήματος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.

«Με τον Τζιν Σίμονς ζούμε σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών. Εχουμε υπέροχη σχέση και το κλειδί της επιτυχίας είναι ότι ξέρουμε τα όριά μας. Αν θέλεις οικογένεια, πήγαινε κάνε, αφού το συγκρότημα δεν είναι οικογένεια. Μπορεί να ξεκινήσει έτσι, όμως αν εξελιχτεί στην πορεία σε κάτι άλλο, δεν έχεις χάσει τίποτα» εξήγησε.
Espressonews.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget