Kαλοκαιρινά συμβουλές ομορφιάς από διάσημες Ελληνίδες



Τον τρόπο με τον οποίο περιποιούνται τον εαυτό τους το Καλοκαίρι περιέγραψαν έξι διάσημες Ελληνίδες, αποκαλύπτοντας tips για την σιλουέτα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους που μπορείς κι εσύ να ακολουθήσεις!

Ελένη Φουρέιρα

Άφθονο νερό και τσάι που είναι διουρητικό και καθαρτικό πίνει η Ελένη Φουρέιρα, φροντίζοντας να γυμνάζεται  κάνοντας βουτιές στη θάλασσα και τρέξιμο. Όσο για την επιδερμίδα της; Δεν παραλείπει την ενυδατική κρέμα, πρωί και βράδυ!

Άννα Πρέλεβιτς


«Δεν τρώω μετά από μία βραδινή έξοδο και αποφεύγω τις τηγανιτές πατάτες που είναι πειρασμός στις ταβέρνες», εξομολογείται η Άννα Πρέλεβιτς, προσθέτοντας ότι πίνει πολύ νερό, κολυμπάει και απλώνει ενυδατική σε όλο το σώμα.

Νάντια Μπουλέ

«Όχι» στο make-up και «ναι» στην τερακότα λέει το Καλοκαίρι η Νάντια Μπουλέ, που δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς το lip gloss της.

Ελευθερία Ελευθερίου


«Πάντα μετά το ντους βουρτσίζω απαλά τα μαλλιά μου για να τα ξεμπλέξω και ύστερα τα αφήνω να στεγνώσουν μόνα τους. Δεν χρησιμοποιώ πιστολάκι ή κάποιο προϊόν», αναφέρει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Δέσποινα Καμπούρη
Με μάσκες με βάση το ελαιόλαδο περιποιείται τα μαλλιά της η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία, πριν βγει στην παραλία, βράζει χαμομήλι και το απλώνει στα μαλλιά της. Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, δεν ξεχνά να βάζει μετάξι στις άκρες των μαλλιών για να μην καταστρέφονται οι άκρες τους.

Σόφη Πασχάλη


«Για ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό μακιγιάζ το μόνο που χρειάζομαι είναι μαύρη μάσκαρα και lip gloss», εξομολογείται η Σόφη Πασχάλη, που δεν παραλείπει να προστατεύει το πρόσωπό της από τον ήλιο φορώντας αντιηλιακό και καπέλο.


Πηγή: Περιοδικό «Ok!»

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget