Οι ελεύθερες του Hollywood



Δεν είναι μόνο οι άνδρες που έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν την εργένικη ζωή. Στο Hollywood όμως εκτός από φανατικοί εργένηδες υπάρχουν και φανατικές εργένισσες.

Όπως ας πούμε η Rihanna, η οποία δε λέει να στεριώσει σε μια σχέση. Εδώ μάλιστα και αρκετό καιρό κυκλοφορεί solo και δεν απασχολεί με τα προσωπικά της.

Μία ακόμα φανατική εργένισσα είναι και η Cameron Diaz. Μετά την πολύχρονη σχέση της με τον Justin Timberlake που κατέληξε όμως σε χωρισμό και τη σχέση της με τον A – Rod η Cameron είναι μόνη και απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων της. Μεταξύ ταινιών, πρεμιέρων και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Cameron απολαμβάνει τα hobbies της και δείχνει να περνάει μια χαρά.

Η Lady Gaga επίσης δεν φαίνεται να θέλει να… νοικοκυρευτεί. Αντίθετα απολαμβάνει την αγάπη των θαυμαστών της που όπως λέει την γεμίζει απόλυτα.

Μία ακόμα εργένισσα είναι και η Mila Kunis. Τον τελευταίο καιρό τα δημοσιεύματα λένε ότι είναι το νέο amore του Ashton Kutcher χωρίς όμως κανείς από τους δύο να έχει παραδεχθεί κάτι. Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι η Mila είναι πολύ άστατη και τους αλλάζει τους άνδρες σαν τα πουκάμισα.

Η Nicki Minaj είναι επίσης πολύ απασχολημένη με τα επαγγελματικά της και όχι με τα προσωπικά της. Πιο πολύ την απασχολεί να προκαλεί με τη μουσική και τις δημόσιες εμφανίσεις της, παρά με τους άνδρες της ζωής της.

Εργένισσα είναι πλέον και η Katy Perry. Η τραγουδίστρια τον δοκίμασε το γάμο, αλλά δεν της έκατσε, οπότε αποφάσισε ότι περνά και μόνη της καλά. Στο ίδιο πνεύμα και η Avrile Lavine. Έχει ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της, ένα διαζύγιο και τώρα απολαμβάνει πλήρως την ελευθερία της, χωρίς να έχει καμία διάθεση για σοβαρές σχέσεις και γάμους.

Για το τέλος αφήσαμε την Jennifer Love Hewitt και την Zoey Deschanel. Και οι δύο δηλώνουν αλλεργικές στο… γάμο και δεν σκέφτονται προς το παρόν να ντυθούν νυφούλες.
Star.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget