Blond:ish @ Maison Crystal


 

Με ορμητήριο το Μόντρεαλ και τωρινή τους βάση το Λονδίνο,το δίδυμο παρουσιάζει στον κόσμο το παιδί τους αποδεικνύοντας ότι στην μουσική τους δεν χωράνε στερεοτυπα.Βασισμενες στις εκλεπτυσμένες επιλογές τους όσον και στην τεχνική τους οι Blond:ish δεν ενθουσίασαν μόνο το κοινό με τις εμφανίσεις τους αλλά και τις μεγαλύτερες εταιρίες που κυκλοφορούν.

Βασικό στοιχείο της μουσικής των Blond:ish είναι το οργανικό και πολυδιάστατο taste το οποίο χαρακτηρίζει τις παραγωγές και τις εμφανίσεις τους,με κύρια επιρροή το κίνημα των 60ς πράγμα το οποίο είναι εμφανέστατο στις τελευταίες τους παραγωγές σε Kompakt,Noir Music,NM2,Get Physical και σε μια νεα εταιρία για την γέννηση της οποίας αναμένεται ανακοίνωση σύντομα.

Για το τι προσφέρουν στις εμφανίσεις τους,θεωρούν μάρτυρες τους θαμώνες του Cherry nightclub στο Μόντρεαλ και πιστεύουν ότι το πάντρεμα του ατίθασου και “αναρχικού” χαρακτήρα της Anstascia βρίσκει την ισορροπία με το scientific and geek-chic ύφος της Vivie-Ann.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι το ποιο θα μπορέσετε να απολαύσετε από κοντά στις 18 Ιουλίου στο Maison Crystal,αφού οι BLOND:ISH εμφανίζονται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό παρέα με τους Καικ, Jiles John & Polatof σε ένα B2B και τον Karreta από το Moodirregular Project (Closing set). Presented by : Go Out Productions,Groove Therapy,Moodirregular Project BLOND:ISH(Get Physical,Noir Music,NM2,Kompakt/London-UK).

Wednesday 18.07.2012

Location:Maison Crystal Pool

Entrance:FREE

Starts at : 15:00
Line up:
15:00-17:00 Kaik
17:00-19:00 Jiles John & Polatof
19:00-22:00 BLOND:ISH
22:00-closing Karreta (Moodirregular Project)
Tags

Δημοσίευση σχολίου

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget